Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νικήτρια του Premier League Asia trophy η Liverpool! (vid)

Νικήτρια του Premier League Asia trophy η Liverpool! (vid)

Δύο στα δύο στο Χονγκ Κονγκ για τη Liverpool μετά τη σημερινή νίκη με ανατροπή επί της Leicester City που της χάρισε το τρόπαιο αυτό στο φιλικό αυτό τουρνουά στην Άπω Ανατολή. Eξαιρετικοί οι Salah, Coutinho, ξανά πολύ καλοί οι Arnold, Grujic, Gomez. Αποχώρησε με πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο ο Milner. Το ματς :

Πολύ καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Η Liverpool ξεκίνησε ζωηρά το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με 4-3-3 και τους Firmino και Salah αριστερά δεξιά και τον Wijnaldum σε ρόλο αμυντικού χαφ. Η Leicester πήρε τα ηνία μετά το 10ο λεπτό και προηγήθηκε στο 12 με κεφαλιά του Slimani που νίκησε τον Milner στον αέρα μετά από σέντρα του Fuchs από αριστερά. Η Liverpool ήταν πολύ νευρική μέχρι το 20 αλλά στο 21ο πρωτό λεπτό ισοφάρισε με εκπληκτική συνεργασία Coutinho-Salah με τον πρώτο να σκάβει με λόμπα τη μπάλα για τον Αιγύπτιο που ενώ ξεκίνησε από δεξία έκανε γρήγορη διαγώνια κίνηση και με απλή κεφαλιά σφράγισε μία δουλεμένη φάση για το 1-1. Έκτοτε η ομάδα του Klopp κυριάρχησε πάλι, έχασε καλή ευκαιρία με τον Wijnaldum στο 36 και έκανε την ανατροπή με trademark γκολ Coutinho στο 44ο λεπτό. Μoreno overlap, Coutinho προς τα μέσα από αριστερά και εκτέλεσε στη γωνία ψηλά. Στο 2-1 πήγαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο. Η Leicester απείλησε πλην του γκολ μονάχα στο 31 με ένα σουτ του Albrighton που πήγε άουτ ενώ στα άσχημα νέα ο Milner αποχώρησε με πρόβλημα στο μηρό στο 4ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στο Moreno. Βέβαια, το πρόβλημα του δεν έμοιαζε ιδιαίτερα σοβαρό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Vardy να βασανίζει την άμυνα της Liverpool διαδοχικά κινούμενος στην πλάτη της και αφού έχασε δύο τετ α τετ με το ένα να περνά άουτ και το άλλο να αποκρούει ο Karius. Του δόθηκε και τρίτη ευκαιρία αλλά τον πρόλαβε ο Klavan. H Liverpool ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Coutinho αριστερά μέχρι να αντικατασθεί από τον Woodburn στο 55, τον Gini αμυντικό μέσο (μέχρι και το 65 που αποχώρησε) και τους Hendo και Grujic ως εσωτερικούς μέσους στο 4-3-3. Ένα βολ πλανέ του Grujic από το ύψος του πέναλτι που πήγε άουτ και ένα μακρινό σουτ του Sturridge που μπλόκαρε ο Scmeichel ήταν οι σημαντικότερες ευκαιρίες της Liverpool μέχρι και το 65ο λεπτό. Στα εναπομείναντα λεπτά έπεσε αισθητά ο ρυθμός με τις πολλές αλλαγές αλλά και την υψηλή υγρασία και ζέστη να παίζουν το ρόλο τους, Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι δραματικά μιας και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες προέκυπταν με το σταγονόμετρο με εξαίρεση ένα πλασέ του Kent που απομάκρυνε ο Scmeichel στο 87ο λεπτό. Έτσι, ολοκληρώθηκε η περιοδεία της ομάδας μας στο Hong Kong με δύο νίκες και η ομάδα επιστρέφει για κάποιες μέρες στο Melwood μέχρι να φύγει για τη Γερμανία.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com