Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson : « Σουρεαλιστικό που ήρθα στη Liverpool»

Robertson : « Σουρεαλιστικό που ήρθα στη Liverpool»

Ο Andy Robertson αποτελεί εδώ και λίγες ώρες το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα της Liverpool. Ο Σκωτσέζος διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας θα συναγωνιστεί με τον James Milner για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ή αν θέλετε θα μάθει και πολλά από τον υπαρχηγό. Ο ίδιος ο Robertson ωστόσο δεν ήρθε απλά για να μπορεί να λέει πως κάποτε έπαιξε στη Liverpool και διέβη τις πόρτες του Melwood.

«Θέλω να αποδείξω στον κόσμο τι μπορώ να καταφέρω σε αυτό το επίπεδο  και ευελπιστώ να το επιχειρήσω αυτή τη σεζόν και να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα» δήλωσε προτού αναφερθεί στην ευτυχία που του προσέφερε η σημερινή μέρα :

« Δεν υπάρχου πολλές, αν υπάρχουν, πιο ιδιαίτερες ομάδες από τη Liverpool. Όταν είσαι μικρός ονειρεύεσαι να παίξεις για μεγάλες ομάδες όπως η Liverpool και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι λίγο σουρεαλιστικό τώρα. Υπήρξε πολλή φημολογία αλλά είμαι ευτυχής που ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή και είμαι παίκτης της Liverpool τώρα. Όταν έλαβα την πρώτη κλήση ήταν δίπλα μου η κοπέλα μου και της το είπα πρώτης. Μετά το είπα στους γονείς μου και ήταν επίσης πολύ περήφανοι. Ανυπομονώ να είμαι μέλος της οικογένειας της Liverpool. Bλέπεις τη φανέλα και το έμβλημα και είναι φανταστικό που τα εκπροσωπείς τώρα.» είπε ο Robertson στις πρώτες του κουβέντες ως μέλος της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com