Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κρίσιμες ώρες για την υπόθεση Keita

Κρίσιμες ώρες για την υπόθεση Keita

Πάμε ξανά.

Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα άρθρα και τις (ακόμα περισσότερες) συζητήσεις για Κειτα. Μαζί σας και μεταξύ μας. Κακά τα ψέματα, πρόκειται για τον νούμερο ένα στόχο μας την δεδομένη στιγμή. Είναι ένας παίκτης που θέλει τρελά ο Klopp, και τα λοιπά. Αυτά τα έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Πάμε στο ζουμί τώρα.

Η Liverpool βρίσκεται σε δύσκολη θέση σχετικά με την υπόθεση. Η δεύτερη πρότασή της, ύψους 66 εκατομμυρίων λιρών, απορρίφθηκε δίχως δεύτερη σκέψη. Και το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Έτσι, λοιπόν, οι διοικούντες, μαζί με τον Klopp, καλούνται να πάρουν απόφαση για το μέλλον της υπόθεσης.

Και δεν είναι μόνο η Liverpool και ο Klopp που θέλει τον παίκτη, αλλά και ο Keita επιθυμεί την μετακόμισή του στο Anfield. Πάρα πολύ. Όμως η Leipzig είναι ανένδοτη, σε σημείο όπου ακόμα κι ένα ενδεχόμενο αίτημα μετεγγραφής από τον Keita ίσως να μην άλλαζε πολλά στην στάση της Leipzig.

Η απόφαση που καλείται να λάβει η Liverpool είναι αν θα κάνει και τρίτη πρόταση, η οποία λέγεται πως θα είναι της τάξης των 70 εκατομμυρίων λιρών.

Τάδε έφη James Pearce, ο οποίος είναι εγκυρότατος.

Επίσης, κύκλοι της Liverpool διαψεύδουν την παρουσία του μάνατζερ του Keita στο Χονγκ Κονγκ για διαπραγματεύσεις με τους Reds. Εξάλλου, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας βρίσκεται στο Liverpool για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Andrew Robertson στην Liverpool (περνάει από ιατρικές εξετάσεις την ώρα που γράφω το άρθρο) και η μετεγγραφή του Kevin Stewart στην Hull.

Αν δεν αλλάξει την στάση της η Leipzig, τότε η Liverpool θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο liverpool.gr.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com