Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερο «όχι» για Keita

Δεύτερο «όχι» για Keita

Η Liverpool φαίνεται πως εισέπραξε ακόμα μία αρνητική απάντηση για τον Naby Keita, μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασης ύψους 57 εκατομμυρίων λιρών από την RB Leipzig την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με την Telegraph, η δεύτερη πρόταση της Liverpool, ύψους 66 εκατομμυρίων λιρών, απορρίφθηκε επίσης από την γερμανική ομάδα, μειώνοντας τις ελπίδες της ομάδας για την απόκτηση του μέσου από την Γουινέα.

Παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διάσταση απόψεων σχετικά με την υπόθεση Keita μεταξύ των διοικούντων, ο ιδιοκτήτης της Leipzig, Dietrich Mateschitz, διέψευσε εμμέσως αυτά τα δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας με την σειρά του την παραπάνω είδηση και κρατώντας σταθερή γραμμή στο θέμα.

«Πρόσφατα, μία πρόταση 75 εκατομμυρίων ευρώ (66 εκατομμύρια λίρες) έφτασε για τον Naby Keita. (Είπαμε) Για κανέναν λόγο. Έχει ακόμα συμβόλαιο και θα το ολοκληρώσει. Αν τον πουλούσαμε, θα ήταν απόδειξη δυσπιστίας για τους φιλάθλους μας, αλλά και κακό σημάδι για τους άλλους παίκτες, όπως ο Timo Werner, που ζητούνται. Δεν θα πουλήσουμε παίκτες απλά για να βγάλουμε λεφτά» είπε ο Αυστριακός επιχειρηματίας στο Sportbild, και η υπόθεση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Πάντως, ο Paul Joyce έχει κάνει λόγο για λίστα με αντί-Keita, αν στραβώσει η υπόθεση, ενώ και ο ίδιος ο Klopp έχει πει πως η απόκτηση άλλων στόχων είναι «πολύ πιθανή», αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει, και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να συνεχιστούν, όμως πλέον προφανώς τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για την ομάδα μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com