Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ερευνάται η λύση του προβλήματος με τα εισιτήρια για το Anfield

Ερευνάται η λύση του προβλήματος με τα εισιτήρια για το Anfield

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για πολλούς φίλους της Liverpool.  Πολλοί φίλοι της ομάδας έκατσαν πολλές ώρες μπροστά από οθόνες υπολογιστών περιμένοντας να επιβεβαιώσουν πως θα γίνουν κάτοχοι εισιτηρίων για τα οποία είχαν αποκτήσει προτεραιότητα επειδή είχαν πληρώσει για να εξασφαλίσουν κάρτα μέλους (όχι μόνο έχεις προτεραιότητα αλλά και γενικά δικαιούσαι εισιτήριο αν έχεις κάρτα μέλους) στην ομάδα. Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δυσχερής και για την πώληση τέτοιων εισιτηρίων σε άτομα με αναπηρία.

Πάρα πολλοί αιτούντες εισιτήριο και όχι τόσες θέσεις. Αυτή ήταν η απλή απάντηση γιατί η διαδικασία ήταν τόσο δύσκολη. O Tony Barrett δήλωσε απλά και περιεκτικά για το πρόβλημα : « Αυτό που συνέβη δεν με εντυπωσίασε, το ζήτημα είναι προμήθεια και ζήτηση. Αφορά την τεχνολογία κια τα συστήματα αλλά δεν υπάρχουν τόσα εισιτήρια και η ζήτηση δημιουργεί τα προβλήματα που είδαμε.» ενώ η διανομή των εισιτηρίων θα γίνει να πρό[οσπάθεια να καταστεί αποτελεσματικότερη και διακαιότερη μέσα από ένα forum υπό τη διεύθυνση του Barrett ως μέρος των νέων του καθηκόντων.

Για να γίνει όμως το όλο σύστημα αποτελεσματικότερο χρειάζεται χρόνος και συγκεκριμένες διεργασίες. Μία κατάσταση που ασφαλώς υπενθυμίζει πλέον στην FSG πως η επέκταση και της Anfield Road μετά τη Main Stand ίσως πλέον δεν είναι μία λύση αλλά μία επιτακτική ανάγκη. Μία ομάδα με επικεφαλής τον Andy Hughes, εξετάζει ποια μπορεί να είναι ακριβώς αυτή η νέα επέκταση του θρυλικού «σπιτιού» των «Κόκκινων». Η Liverpool έχει εξασφαλίσει άδεια για επέκταση της Anfield Road όταν έλαβε και για τη Main Stand και η οποία άδεια έχει ισχύ μέχρι και το 2019. Με τη νέα επέκταση του Anfield, η οποία σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις ενδέχεται να κοστίσει περίπου 40-45.000.000 λίρες γίνεται άμεσα εύκολα κατανοητό πως ίσως να κοστίζει λιγότερο και από τον  Kyle Walker καθίσταται αναγκαίο να διευθετηθεί το θέμα και να δοθεί λύση σε πολλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com