Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είμαι υπάλληλος εγώ και ξέρω…

Είμαι υπάλληλος εγώ και ξέρω…

Γενικά είμαι της άποψης ότι με την βλακεία διάλογος δεν υπάρχει. Τα γνωστά, σε ρίχνει στο επίπεδό της και σε κερδίζει εκ πείρας. Ούτε και με κάποιον που διαφωνείς στην ρίζα ενός θέματος πρέπει να κάνεις διάλογο. Είναι χαμένος χρόνος και για τους δύο. Κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν. Οπότε χαμογελάς, κάνεις τον Έλληνα πολιτικό (Ναι σε όλα) και δεν ταλαιπωρείς το μυαλό σου περαιτέρω.

Διαβάζω εκατοντάδες παράπονα γιατί η ομάδα μας δεν κινείται για παίκτες παγκοσμίου κλάσης (world class- μάθατε και το manager τρομάρα σας) και γιατί δεν δίνει λεφτά με την σέσουλα, να τα πετάει σαν καραμελίτσες τα εκατομμύρια ρε παιδί μου, αφού λεφτά έχουμε. Γιατί να μην δώσουμε 200 στην Leipzig να πάρουμε τον Keita; 400 στην Southampton να πάρουμε τον VVD, άλλα 80 στην Αrsenal να πάρουμε και Ox;  Kαι που σαι; Κυρά FSG πιάσε και μία Βonucci από όλα με έξτρα το Bonus.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Φαντάζομαι ότι λίγο πολύ όλοι σας ξέρετε το περιβόητο πια, FFP, σωστά; Το αν η ομάδα κινδυνεύει από αυτό, αφήστε το στην άκρη ή καλύτερα πείτε ότι δεν κινδυνεύει ώστε να πάμε με ιδανικές συνθήκες. Γιατί θεσπίστηκε αυτή η ιστορία ξέρουμε; σε τι χρησιμεύει αυτό το πράγμα; Ας πούμε ότι πουλήσαμε στην Barcelona τον Suarez με 10 ευρώ. Οι καταλανοί όπως είναι λογικό, σε καμία περίπτωση δεν σου έρχονται με μία βαλίτσα στο χέρι να σου δώσουν 10 ευρώ (στην προκειμένη 94 εκ) θα σου δώσουν 4 και τα υπόλοιπα διακανονίζονται σε δόσεις μέσα σε ένα χρονικό διάστημα. Όταν λοιπόν στον ισολογισμό μίας ομάδας φαίνεται ότι τα έξοδα είναι παραπάνω από τα έσοδα, σημαίνει ότι δεν μπορείς να πληρώσεις, δημιουργώντας τρύπες από εδώ και από κεί. Αυτός λοιπόν είναι ο ρόλος του FFP, ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΣΩΝΕΙΣ!

Η Liverpool είναι μία αγγλική ομάδα της οποίας τα έσοδα, είναι τεράστια. Το ίδιο ακριβώς και τα έξοδα. Η διαχείριση του μπάτζετ λοιπόν από τους Yankeeδες γίνεται-ΚΑΚΩΣ με στόχο οι κύριοι να είναι σε μία ισορροπία. H ομάδα μας λοιπόν, έχει να περάσει τους ομίλους του CH.L πέρι τα 8 χρόνια. Το 2014 που βγήκαμε στο Champions League τα έσοδα μας από εκεί, ξέρετε τι ήταν; Ψίχουλα!!! Φέτος αν μπούμε στους ομίλους μαζί με άλλες 4 αγγλικές ομάδες, τα έσοδα μας έχετε υπόψιν τι θα είναι; Μην σας πω καλύτερα. Η Man United, έδωσε πέρυσι 100εκ και πήρε τον πολυδιαφημισμένο Pogba. Η μεταγραφή του μαζί με την απόκτηση του Zlatan τους οδήγησαν στην φοβερή επιτυχία 6ης θέσης! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο παίκτης της Celta έβαζε καλύτερα το ξερό του στο 96′ του επαναληπτικού ημιτελικού του Europa League, θα τους άφηνε εκτός του ΠΙΘΑΝΟΥ ρεφαρίσματος της περσινής χρονιάς. Οικονομικός τάφος! Βέβαια στην περίπτωση της Man utd η τρύπα θα έκλεινε λόγω των μεγαλύτερων εσόδων από γήπεδο, χορηγούς, Κινέζους και ιδιοκτητών. Ξέρετε μήπως γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η Μan Utd τα περασμένα χρόνια είχε επιτυχίες. Το ίδιο και πολλές άλλες ομάδες. Πως θέλετε ρε ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ μου, η Liverpool με τόσα χρόνια απουσίας από τις επιτυχίες να δώσει ξαφνικά 500εκ για μεταγραφές; Πώς είναι δυνατόν επιχειρηματίας που δεν έχει την παραμικρή σχέση/πάθος με το ποδόσφαιρο να ανοίξει τέτοια τρύπα, που δεν θα βαραίνει μόνο αυτόν, αλλά και την ΟΜΑΔΑ και άλλες ομάδες!!! Έχει κανείς την επιτυχία δεδομένη, ή όνειρο της FSG και του Klopp είναι να βλέπουν τον Milner αριστερό μπακ; Μάγκες ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ και πατήστε γη!

Η ομάδα φέτος σκοπεύει να δώσει γύρω στα 150-200 εκατομμύρια για μεταγραφές χωρίς κανένας να εγγυάται επιτυχία, θέλουν ή όχι να μας πάνε μπροστά;

Ας αφήσουμε όμως τα οικονομικά που ούτως ή άλλος δεν είμαι καλός και ας πάμε ποδοσφαιρικά. Τον Οκτώβριο του 2015 ο Klopp ανέλαβε μία ομάδα που από τους 30 ποδοσφαιριστές που είχε δική του επιλογή δεν ήταν κανένας, και ζήτημα αν θα κράταγε 5! Είναι εύκολο να αλλάξεις όλη την ομάδα σε ένα ή δύο καλοκαίρια; Αυτό και στο Manager να το κάνεις, άκλαφτος θα πας! Αλλά και με τι λεφτά να το κάνεις; Του δώσαμε συγχοροχάρτι την πρώτη χρονιά αν και η ομάδα έφτασε στον τελικό του Europa League και ας μην την σχολιάσουμε καν. Το πέρσινο καλοκαίρι πούλησε τον Benteke που δεν ταίριαζε για τα πλάνα του. Προσπάθησε να στρώσει λίγο την άμυνα παίρνοντας ελεύθερο τον Matip και έδωσε σχεδόν όλο το Budjet για να πάρει τον καλύτερο σου παίκτη πέρυσι; Σωστά;

Η ομάδα λοιπόν πέρυσι μη έχοντας καλύτερο ρόστερ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ στην εξάδα κατάφερε και πέρασε την Utd του SPECIAL ONE και την  Arsenal του Wenger που έχει στην ομάδα του Ozil και τον Sanchez και χαίρι δεν είδε. Όχι τώρα εδώ και 14 χρόνια! Τι θα λέγατε αν έπαιρνε σήμερα τον Ozil ο Wenger; Θα δυσφορούσατε ναι ή όχι; Ε τον πέρασες, με τον Henderson τον Can και τον Wijnaldum και 100 εκατομμύρια μικρότερο budjet. Είναι ρε παιδιά επιτυχία ναί ή όχι; Θέλατε τον James, ο Coutinho πέρυσι αναγκάστηκε να παίξει στα αριστερά γιατί δεν χωράει στην ομάδα και στο σύστημα που παίζουμε ως θέση, θα πάρεις και δεύτερο δεκάρι να το κάνεις τι; Να παίξει που ρε; Θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά για παίκτη που δεν χωράει στο σύστημα που (καλώς ή κακως) παιίζεις;  Δεν πήρες τον Douglas Costa, πήρες τον Salah. Η τσέπη σου δεν φτάνει και για τους 2 γιατί πρέπει να κλείσεις άλλες τρύπες, την άμυνα ας πούμε. Ο Keita  θα στοιχίσει 70 εκατομμύρια και είναι η πιο σωστή μεταγραφή των τελευταίων ετών, αν γίνει. Ο VVD που πιστεύω και εδώ ότι θα γίνει θα στοιχίσει άλλα τόσα, 2 παίκτες σε θέσεις που ΠΟΝΑΣ με τρελά λεφτά για το επίπεδο σου, θα είμαστε ευχαριστημένοι ή θα θέλουμε και τον Μessi? Το μόνο τρελό φάουλ ως τώρα είναι το αριστερό μπακ.

Όλα αυτά τα λέω από πρώτο χέρι καθώς μου τα μετέφερε ο John σε ένα άραγμα με κοκτειλς στο Las Vegas μετά από ανείπωτη χασούρα στο Poker. Οπότε σας παρακαλώ αν σας πείραξε οποισδήποτε χαρακτηρισμός σας παρακαλώ να μου σπάσετε την Aventador  καθώς ο πρόεδρος σκοπεύει να μου πάρει αναβαθμισμένο μοντέλο και θα τσιμπήσω και την ασφάλεια οπότε θα βγω δύο φορές μάγκας, όχι την cayenne που έδωσα στον Νίκο και δεν έχει ασφάλεια για θράυση κρυστάλλων!

Εκ της διευθύνσεως!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com