Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι συμβαίνει με τη visa του Salah

Τι συμβαίνει με τη visa του Salah

Όπως σας ενημρώσαμε χθες από το liverpool.gr, o Mohamed Salah δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό φιλικό απέναντι στην Tranmere καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί 100% η διαδικασία με τη visa του. Πολύς κόσμος ίσως μπερδεύτηκε με το γεγονός πως ο Salah έπρεπε να φύγει για λίγες μέρες εκτός Βρετανίας και να επανέλθει ξανά στη χώρα οπότε θαπροσπαθήσουμε λιγάκι να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Ο Αιγύπτιος χρειάζεται visa δεύτερης κατηγορίας ως άνθρωπος του αθλητισμού, η οποία αρχικά εξασφαλίζει 3ετη παραμονή στη χώρα με προοπτική ωστόσο ανανέωσης. Για τη συγκεκριμένη visa όμως μπορείς να καταθέσεις αίτηση εντός Ηνωμένου Βασιλείου μόνο εάν είσαι ήδη κάτοχος και επιθυμείς να την ανανεώσεις είτε θέλεις να μετατρέψεις άλλη visa σε visa κατηγορίας 2. Όλες οι άλλες αιτήσεις σχετικά με αυτή τη visa κατατίθενται εκτός Ηνωμένου Βασιλείου . Οι αποφάσεις επί της αίτησης που έγινε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου βγαίνουν σηνήθως μέσα σε 3 εβδομάδες από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

Ο Mohamed Salah βρίσκεται στο Παρίσι όπου και θα καταθέσει την αίτηση για visa εκεί. Βέβαια, στο Παρίσι δίδεται συνήθως προτεραιότητα άμεση σε άτομα συγκεκριμένων κατηγοριών. Ένα άλλο σενάριο είναι πως ο Salah έχει visa κατηγορίας 2 ωστόσο βγήκε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου ώστε να την ανανεώσει πέρα από τα αρχικά 3 χρόνια καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι 5ετές. Η συγκεκριμένη ανανέωση γίνεται εκτός και όχι εντός ΗΒ όπως σας αναφέραμε πιο πάνω καθώς ο αιτών έχει ετήσιο μισθό που ξεπερνά τις 159.600 λίρες.

Σίγουρα η διαδικασία δεν είναι απλή αλλά εφόσον έτσι έχει ο νόμος πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία. Σίγουρα πάντως, το νέο νούμερο 11 της Liverpool άμεσα θα έχει τελειώσει με όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα σχετικά με την παραμονή του στο νησί.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com