Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει ο Hendo με Tranmere!

Επιστρέφει ο Hendo με Tranmere!

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από σχεδόν 6 μήνες απουσίας από τα γήπεδα αναμένεται να κάνει ο Jordan Henderson στο αποψινό φιλικό με την Tranmere Rovers, στο Prenton Park. O Hendo έχει πραγματοποιήσει χωρίς πρόβλημα όλες τις ως τώρα προπονήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας στο Melwood και ο Jurgen Klopp εξήγησε σε δηλώσεις του σε τι κατάσταση είναι ο αρχηγός της ομάδας:

«Το να έχεις τον Hendo στις προπονήσεις είναι καλό πράγμα. Όλοι ξέρουν πόσο σκληρό ήταν γι’αυτόν το τελευταίο διάστημα. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να παίξεις, αλλά γνωρίζεις τον Hendo και ξέρεις ότι γι’αυτόν είναι ακόμα πιο δύσκολο.»

«Ως τώρα κάνει ολόκληρα τα προγράμματα και αυτό είναι καλό. Ήταν καλά και την περασμένη σεζόν, απλώς χρειαζόμασταν όλοι λίγη ξεκούραση και τώρα ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και να δούμε ο ένας τον άλλον, έτσι είναι η αίσθηση τώρα. Θα είναι 100% μία πολύ ωραία στιγμή το να τον δούμε πίσω στο γήπεδο. Ήταν δυστυχώς αρκετός καιρός που βρισκόταν εκτός, αλλά τώρα έχουμε ξεπεράσει εντελώς την κατάσταση, το οποίο είναι καλό. Μπορούμε να κάνουμε τα σωστά βήματα στη σωστή κατεύθυνση και ανυπομονώ γι’αυτό.»

O Henderson, σύμφωνα με τον Klopp είναι σχεδόν βέβαια πως όχι μόνο θα αγωνιστεί αλλά και θα είναι από την αρχή, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι, στον βραδινό αγώνα στο Prenton Park:

«Ναι, θα παίξει, κανείς δεν μου είπε κάτι διαφορετικό!» πρόσθεσε ο Klopp. «Νομίζω ότι πάντα έπαιζε όταν ήταν καλά. Επομένως, εκτός κι αν έρθει το ιατρικό τιμ και μου πει να τον ξεκουράσω λίγο, θα παίξει. Αλλά σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να το εξηγήσουν στον Hendo… και αν περάσουν από εκείνον και το δεχτεί, τότε να έρθουν σε εμένα! Νομίζω ότι τίποτα δεν θα του στερήσει την ευκαιρία σήμερα, ανυπομονεί κι αυτός και εγώ και τον περιμένω να είναι βασικός.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com