Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήρθε για να κάνει τη διαφορά ο Solanke

Ήρθε για να κάνει τη διαφορά ο Solanke

Την επιρροή που δεν κατάφερε να έχει στην ομάδα της Chelsea όπου δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε επιθυμεί να έχει στη Liverpool o Dominic Solanke. Το νέο νούμερο 29 της Liverpool, δήλωσε πως η καλύτερη του θέση είναι η κορυφή της επίθεσης και αποκάλυψε πως θεωρεί τη Liverpool ιδανικό προορισμό για την εξέλιξη της καριέρας του.

« Κάθε φορά που βλέπω το οικογενειακό κλίμα στη Liverpool και πόσοι νέοι παίκτες εξελίσσονται νομίζω πως θα είναι το καλύτερο μέρος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Το Anfield είναι φανταστικό γήπεδο και ανυπομονώ για αυτή την εμπειρία. Όταν το βλέπεις στην τηλεόραση παίρνεις μία γεύση αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως θα είναι. Σαν νεαρός θέλεις πάντα να βλέπεις νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται σε μία ομάδα. Είμαι καλός φίλος με τον Joe Gomez και γνωρίζω και τους Ejaria και Ojo που ήμασταν μαζί με την εθνική ομάδα. Μιλήσαμε και ανυπομονώ να το απολαύσω μαζί τους. Η Liverpool έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και ελπίζω να παίξουν όλοι το ρόλο τους.» δήλωσε ο Solanke προτού μιλήσει για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται :

« Η αγαπημένη μου θέση είναι εκείνη του striker αλλά μπορώ να παίξω και πιο πίσω στο 10 ή και να ξεκινήσω από τα πλάγια. Είμαι προσαρμοστικός.» είπε ενώ δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί από το επίσημο κανάλι της ομάδας και για τον Jurgen Klopp :

« Κάθε φορά που τον βλέπω είναι τόσο ενθουσιασμένος και παθιασμένος και νομίζω αυτό χρειάζεσαι σαν νέος ποδοσφαιριστής και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Σαν νέος παίκτης θέλω να φθάσω στα άκρα τις δυνατότητές μου και έχοντας τόσο καλούς παίκτες γύρω μου και έναν καλό προπονητή θα είναι καλά. Θέλω απλά να έχω επιρροή. Ελπίζω όταν έχω την ευκαιρία να την πάρω και να βοηθήσω την ομάδα.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com