Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez : «Δεν φαντάστηκα ποτέ πως θα έπαιζα για τη Liverpool»

Suarez : «Δεν φαντάστηκα ποτέ πως θα έπαιζα για τη Liverpool»

Σαν ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ένας παίκτης που μπορεί να βελτιώσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο όπως έκανε και στη Barcelona ακούγεται κάπως περίεργο να ακούς τον Luis Suarez να λέει πως δεν περίμενε να παίξει για κάποια ομάδα. Και όμως. Ο Ουρουγουανός επιθετικός που αγαπιέται όσο λίγοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από τους φίλους της Liverpool δεν πίστευε στην τύχη του όταν τον Ιανουάριο του 2011 έκανε το ταξίδι Amsterdam-Liverpool.

« Όταν ήμουν μικρός, η Liverpool ήταν από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και αναγνωριζόταν παντού. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του συλλόγου ποτέ δεν αμφέβαλα γιατί είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα είχα την ευκαιρία να παίξω εκεί.» δήλωσε ο Suarez στο πρόγραμμα «What LFC means to me» του επίσημου καναλιού της ομάδας, προτού μιλήσει ξανά με στοργή για τους φίλους των «Κόκκινων» :

«Στο Anfield οι φίλαθλοι σε στηρίζουν όσο μπορούν. Η στοργή που σου δείχνουν είναι τόσο ιδιαίτερη, κάτι το οποίο σε κάνει να ανεβάζεις απόδοση και να ανταποκρίνεσαι και όχι να πέφτεις. Για μένα αυτό το έχουν μονάχα οι φίλαθλοι της Liverpool» κατέληξε ο σπουδαίος El Pistolero της Ουρουγουάης και της Barcelona.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com