Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα φύγει κανένας σημαντικός παίκτης από την Leipzig»/Πρόταση 50 εκατομμυρίων στο τραπέζι;

«Δεν θα φύγει κανένας σημαντικός παίκτης από την Leipzig»/Πρόταση 50 εκατομμυρίων στο τραπέζι;

Χτύπημα στις προθέσεις της Liverpool για τον Naby Keita οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Leipzig, Ralf Rangnick, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά πως «κανένας σημαντικός παίκτης δεν πωλείται» φέτος το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχει τίποτα που θα μας έκανε να αλλάξουμε ρότα» συμπλήρωσε. Παρά ταύτα, ο παίκτης φέρεται να είχε συνάντηση (και) χθες με την διοίκηση της Leipzig, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Anfield την επόμενη χρονιά, με τον δημοσιογράφο από την Γουινέα, Amadou Makadji, να τονίζει πως οι δηλώσεις του Rangnick δεν πτοούν τον παίκτη. Ερωτώμενος αν η υπόθεση είναι νεκρή, απάντησε: «Όχι. Θα συναντηθούν ξανά μέσα στην εβδομάδα (σ.σ. ο παίκτης με την διοίκηση)»

Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται ο Micky Quinn, μιλώντας στο talkSPORT, να κάνει λόγο για πληροφορίες για πρόταση 50 εκατομμυρίων λιρών της Liverpool στο τραπέζι. Έχοντας τις παραπάνω δηλώσεις, πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο πως αν υπάρχει πρόταση, θα απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αναμένουμε επιβεβαίωση για τα παραπάνω από εγκυρότερες πηγές.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com