Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία ακόμα δυνατότερη Liverpool υπόσχεται ο Klopp!

Μία ακόμα δυνατότερη Liverpool υπόσχεται ο Klopp!

Την υπόσχεση πως η Liverpool θα εμφανιστεί ακόμα δυνατότερη στη νέα σεζόν που ξεκινάει σήμερα για τους Reds, έδωσε ο Jurgen Klopp, σε δηλώσεις του στα πλαίσια της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Klopp πιστεύει ότι η Liverpool έχει αποκτήσει μομέντουμ με την περσινή σεζόν και αυτό θα μεταφερθεί και στην καινούργια περίοδο, στην οποία περιμένουν προκλήσεις τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League.

«Όλοι ξέρουμε ότι σε λίγες εβδομάδες έχουμε τα προκριματικά και θα υπάρχει πίεση» δήλωσε ο Klopp. «Αλλά τώρα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και να χρησιμοποιήσουμε τη βάση που δημιουργήσαμε την περασμένη σεζόν, η οποία δεν ήταν καθόλου κακή.»

«Όλοι ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε λίγο καλύτερα, αλλά από την άλλη θα μπορούσαμε να πάμε και πολύ χειρότερα. Είμαστε τώρα μία από τις τέσσερις τοπ ομάδες στην Αγγλία και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια να τη βελτιώσουμε. Το ρόστερ θα είναι πιο δυνατό και αυτός είναι λόγος για ουσιαστική αισιοδοξία.»

Η πρώτη φουρνιά ποδοσφαιριστών ήρθε σήμερα στο Melwood και ο Klopp δηλώνει έτοιμος για δουλεία.

«Ήταν μία εξαιρετική ξεκούραση για όλους μας, την δικαιούμασταν» πρόσθεσε. «Είδα τα αγόρια το πρωί και είδα στο πρόσωπό τους την ετοιμότητα. Επομένως και εγώ δηλώνω έτοιμος. Όλα καλά. Φυσικά και δεν είναι το αγαπημένο τους κομμάτι. Είναι μία ιδιαίτερη φάση η προετοιμασία – ξέρεις ότι πρέπει να γίνει κι ας μην το θες τόσο πολύ. Νιώθεις άσχημα πριν και τέλεια μετά. Είναι το πρώτο κομμάτι, σημαντικό για εμάς να μάθουμε και πως να τους διαχειριστούμε στις επόμενες βδομάδες. Όλοι φάνηκαν σε αρκετά καλή κατάσταση πάντως.»

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος 22 άτομα (συν τους δύο… απρόσκλητους, Solanke και Ojo), με τους διεθνείς να ενσωματώνονται αργότερα.

«Οι παίκτες με υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες δεν είναι εδώ και από τη στιγμή που έχουν δύο εβδομάδες ακόμα ρεπό, εγώ δεν τους καλώ ούτε στο τηλέφωνο. Βρίσκονται σε διακοπές! Αλλά όταν η προπόνηση αρχίσει, πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο και να βρίσκονται συνέχεια σε επαφή με εμάς. Πρέπει να με ενημερώνουν μετά την προπόνησή τους με μήνυμα. Πάντως βρισκόμασταν σε επαφή με τους παίκτες αυτούς στους διεθνείς αγώνες τους, ήταν σημαντικό να ξέρω πως νιώθουν πριν και μετά τα παιχνίδια τους. Δεν είναι ουσιαστικά εργασία για μένα αυτό» κατέληξε ο Kloppo.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com