Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δημοσιεύματα για… «ενδιαφέρον» Liverpool για Gibbs

Δημοσιεύματα για… «ενδιαφέρον» Liverpool για Gibbs

Όπως έχουμε γράψει πολλάκις, η έλλειψη αριστερού μπακ θα γεννάει πολλά δημοσιεύματα και πολλά υποψήφια ονόματα για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην θέση. Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό, το CalcioMercatto χτύπησε ξανά, δίνοντας μας ένα όνομα που δεν είχαμε στο μυαλό μας ούτε κατά φαντασία – αλλά μάλλον αυτός είναι ο τομέας τους, οπότε δεν κρίνουμε.

Σύμφωνα με το περιβόητο CalcioMercatto, η Liverpool ρίχνει ματιές στον 27χρονο αριστερό μπακ της Arsenal, Kieran Gibbs. Ναι μεν, ο παίκτης είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Arsenal ψάχνεται για να τον πουλήσει, αλλά μιλάμε για έναν παίκτη που είναι δύο χρόνια στα πιτς, με ελάχιστες συμμετοχές στην Arsenal. Ενδιαφέρουσα περίπτωση, ναι, αλλά όχι για την Liverpool. Ίσως για καμία μεσαία ομάδα του Λονδίνου (βλέπε Crystal Palace, West Ham κ.τ.λ.) να ήταν σημαντικός παίκτης, αλλά όχι για εμάς.

Πέρα από την απόρριψη του εν λόγω σεναρίου, να δώσουμε μια εκτίμηση. Η Liverpool θα φέρει αριστερό μπακ μόλις τακτοποιηθεί η υπόθεση Moreno και αποχωρήσει ο παίκτης. Αναμένουμε επιβεβαίωση ή απόρριψη της εκτίμησης μας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com