Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν ανοίγει τα χαρτιά του για Sakho

Δεν ανοίγει τα χαρτιά του για Sakho

O Frank de Boer δεν έχει συμπληρώσει ακόμα βδομάδα στον πάγκο της Crystal Palace, αλλά σίγουρα οι μεταγραφές για να ενισχύσει την ομάδα του, θα πρέπει να αποτελούν την υπ’ αριθμό ένα προτεραιότητα του.

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, o Sakho αποκλείεται να συνεχίσει στη Liverpool, και αυτό γεμίζει με αισιοδοξία τους οπαδούς των Αετών, στους οποίους πέρυσι ο Γάλλος αμυντικός ήταν ιδιαίτερα συμπαθής.

Ο Frank de Boer, δεν δείχνει όμως διατεθειμένος προς το παρόν να δεσμευτεί για τον αξίας 30 εκ. λιρών αμυντικό των Κόκκινων, λέγοντας: «Ήταν σίγουρα εντυπωσιακός και σημαντικός για την ομάδα την περασμένη σαιζόν.

Πρώτα χρειάζεται να δω όλους τους παίκτες εδώ και να αποκτήσω μια καλή άποψη γι αυτούς. Γνωρίζω ήδη αρκετά για την ομάδα. Στη συνέχεια θα δούμε τι χρειαζόμαστε.»

Ο Sakho όπως γνωρίζουμε ήδη πόσταρε στο tweeter την προπόνηση του στο Melwood, κάνοντας κάποιους οπαδούς της Palace να πιστέψουν ότι ο μεγαλόσωμος αμυντικός δεν θα επέστρεφε στο Selhurst.

Όσο όμως υπάρχει αμφιβολία για το μέλλον του στη Liverpool, η επιστροφή του στο Νότιο Λονδίνο φαντάζει πιο πιθανή, de Boer θέλοντος φυσικά!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com