Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Η διαθεσιμότητα, όχι το οικονομικό, το «κλειδί» των μεταγραφών

Η διαθεσιμότητα, όχι το οικονομικό, το «κλειδί» των μεταγραφών

H απόκτηση του Mohamed Salah ήταν η δεύτερη κίνηση των «Reds» για το φετινό καλοκαίρι, όμως η πρώτη αρκετά σημαντική. Οι «Reds» έσπασαν το μεταγραφικό ρεκόρ τους, έστω και στο νήμα και τώρα κινούνται με νέο μομέντουμ, παρά το «στραβοπάτημα» της υπόθεσης Van Dijk, για να κλείσουν τους υπόλοιπους στόχους.

Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, τα χρήματα δεν αποτελούν το θέμα που θα κρίνει την ολοκλήρωση ή μη των κινήσεων από μεριάς Liverpool. H Liverpool έχει να δώσει χρήματα στον Klopp, απλώς δεν φωνάζει γι’αυτό, κάτι που φαίνεται κι από την διαφορετική τιμή που διέρρευσε ο σύλλογος για τον Salah, σε σχέση με την υψηλότερη, όπως αποδείχθηκε από τα επίσημα έγγραφα που παρέδωσαν οι Ιταλοί.

Τώρα η συνέχεια, θα εξαρτηθεί όχι τόσο στην οικονομική επάρκεια του… μεταγραφικού μποναμά των «Reds», όσο στην διάθεση των ομάδων που έχουν τους στόχους των «Reds» να πουλήσουν. Η ομάδα είναι δεδομένο ότι πάει για έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο και λογικά και για έναν αριστερό μπακ. Όμως στην ουσία ο σύλλογος παίρνει μία πιο ρευστή τακτική, καθώς επιμένει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Liverpool ECHO, ότι θα κινηθεί για τους παίκτες όταν εμφανιστεί η ευκαιρία και η προοπτική για παίκτες που αξίζει να κινηθούν.

Ο Klopp ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι το να πετύχεις τον καλό παίκτη για το ρόστερ είναι κάτι πολύ δύσκολο. H αδειοδότηση της UEFA στην RB Leipzig έκανε δύσκολα τα πράγματα για την υπόθεση Naby Keita, καθώς οι Γερμανοί δεν θέλουν να πουλήσουν. Ο Ryan Sessegnon, που ήταν ο βασικός στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ, πιθανολογείται ότι είπε το «οχι» στους Reds γιατί ήθελε να μείνει στο Λονδίνο, κάτι που τον οδηγεί μάλλον στην Tottenham, ενώ η Southampton έχει θέσει προς μη πώληση και τον τρίτο στόχο των «Reds», τον Virgil Van Dijk.

Οι δρόμοι κλείνουν για τους «Reds», oι οποίοι πρέπει διαρκώς να βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με ομάδες, στόχους ακόμα και μεταξύ τους. Ο Salah ήταν μόλις ο πρώτος στόχος σε ένα καλοκαίρι που επιτακτική ανάγκη είναι να γίνουν κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Λίγες είναι οι κινήσεις που θα αναγκάσουν τους «Reds» να απομακρυνθούν από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων λόγω χρημάτων. Το πρόβλημα τους είναι η «διαθεσιμότητα»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com