Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκεπτικισμός για τις θέσεις ορθίων από Liverpool

Σκεπτικισμός για τις θέσεις ορθίων από Liverpool

Την άποψη τους για την υλοποίηση ενότητας «ασφαλών θέσεων ορθίων» ρωτήθηκαν οι ομάδες της Premier League από την διοργανώτρια αρχή, στα πλαίσια έρευνας σχετικά με την μελλοντική υλοποίηση της ιδέας στα Αγγλικά γήπεδα.

Οι θέσεις ορθίων, που καταργήθηκαν μετά την τραγωδία του Hillsborough στην Αγγλία, υπάρχουν σε μεγάλα γήπεδα του εξωτερικού, όπως αυτά της Γερμανίας ή ακόμα και σε κάποια της Σκωτίας, με την αλλαγή τους όμως σε «θέσεις ασφαλείας» με σκοπό να μπορεί ο κόσμος να βλέπει τον αγώνα όρθιος αν το επιθυμεί αλλά και να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να μην επαναληφθούν οι τραγωδίες του παρελθόντος.

Η Liverpool ως σύλλογος, δρώντας κάτω από τις συμβουλές του Hillsborough Family Support Group, βλέπει με σκεπτικισμό και αρνητικό πνεύμα την ιδέα αυτή, ενώ άλλες ομάδες ανθρώπων στην πόλη, όπως ο σύνδεσμος «The Spirit Of Shankly» διενεργούν συζήτηση μεταξύ των μελών τους για το θέμα. Η Hillsborough Justice Campaign δηλώνει ανοικτή στο να υπάρξει ένα πλήρες ντιμπέιτ σχετικά με το θέμα, προτού προβεί στις συμβουλές της προς τον σύλλογο αλλά και την Premier League.

H Premier League με τη σειρά της δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το αν είμαστε στο αρχικό, φιλολογικό ενδιαφέρον για το ζήτημα, αλλά και έτσι να μην είναι, για να περάσει αυτό το μέτρο και να υιοθετηθεί από όλα τα αγγλικά γήπεδα, θα πρέπει να περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com