Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παιχνίδια με Martins ( ; )

Παιχνίδια με Martins ( ; )

Στις 8 Ιουνίου αναφέρθηκε από Πορτογαλία ότι η Liverpool ετοίμαζε προσφορά 40 εκ. ευρώ για τον Gelson Martins της Sporting.
Στις 9 Ιουνίου, το προτεινόμενο ποσό της μεταγραφής είχε ανέβει ήδη στα 45 εκ. ευρώ.
Στις 17 Ιουνίου τελικά όπως άφησε να εννοηθεί η A Bola στην Πορτογαλία, οι Κόκκινοι ετοίμαζαν προσφορά πλέον 50 εκ. ευρώ για τον παίκτη.
Η Κυριακάτικη όμως έκδοση της Record λέει ότι στην πραγματικότητα η Sporting δεν έλαβε απολύτως καμία επίσημη προσφορά για τον παίκτη. Συνεπώς δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Είτε η Liverpool πλησίασε τους διοικούντες την Πορτογαλική ομάδα διερευνώντας απλά και αφήνοντας υπονοούμενα για το μέχρι πόσο θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν-άρα μιλάμε για παιχνίδια του Anfield, ή η όλη ιστορία είναι φτιαχτή από τα Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης. Έτσι όμως ο δημοσιογράφος της Record «καρφώνει» κατευθείαν εκείνους της A Bola!
H Record τονίζει πάντως κάτι που έχει ακουστεί ήδη. Ότι μπορεί η Sporting να έχει βάλει τιμή τα 60 εκ . ευρώ για τον παίκτη, αλλά αν ερχόταν προσφορά από την Liverpool στα 50 εκ. δεν θα έλεγε όχι!
Θα είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και εφόσον η Liverpool κλειδώσει τους μεταγραφικούς της στόχους(το ελπίζουμε) να μάθουμε τις κινήσεις της διοίκησης της Liverpool στην διάρκεια του Ιουνίου.
Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτά που διαβάζετε πιστεύω ότι οι φίλοι της Liverpool νιώθουν σαν να βλέπουν ταινία του Χίτσκοκ!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com