Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τινάζει την μπάνκα για Aubameyang η Liverpool;

Τινάζει την μπάνκα για Aubameyang η Liverpool;

Σε ένα δημοσίευμα με πολύ ενδιαφέρον προέβη η Γαλλική εφημερίδα «Le Parisien». Σύμφωνα με τους Γάλλους, στη Liverpool υπάρχει η διάθεση να γίνει η οικονομική υπέρβαση και να πληρώσουν τα λεφτά που ζητάει η Dortmund για τον Pierre-Emerick Aubameyang! O Γκαμπονέζος στράικερ έχει τιμή πώλησης 70 εκατομμύρια ευρώ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό δεν αποθαρρύνει τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να στηρίξουν τον Klopp στην προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη, που έχει τα φόντα να γίνει η μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ο ίδιος ο Aubameyang είναι θετικός στο να συνεργαστεί με τον Jurgen Klopp εκ νέου, σύμφωνα με τους Γάλλους, με τον 28χρονο επιθετικό σε 45 παιχνίδια με τη Borussia τη φετινή σεζόν να γράφει 40 γκολ. Σίγουρα θα μιλάμε για μία απ’τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, αν γίνει κάτι τέτοιο, όμως, μιας και τα σενάρια δεν έρχονται ούτε από τη Γερμανία αλλά ούτε και από την Αγγλία, αλλά από μία τρίτη χώρα, τη Γαλλία, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Συν τοις άλλοις, 70 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη της ποιότητας του Γκαμπονέζου, με τα δεδομένα του μέχρι τώρα – υπερφουσκωμένου – μεταγραφικού παζαριού, μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Πάντως, η Liverpool ήταν (και λογικά ακόμα είναι) διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά σε εκείνα τα λεφτά για τον Virgil Van Dijk, επομένως, σε περίπτωση που έχει ναυαγήσει οριστικά αυτή η μεταγραφή, δεν είναι απίθανο να δαπανηθούν για κάποιον άλλον παίκτη τόσα πολλά χρήματα.

«Πιστεύω ότι θα μείνει» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο CEO της Dortmund, Hans-Joakim Watzke στα σενάρια φυγής του παίκτη. «Αν η Real ή η Barcelona ερχόντουσαν για πρόταση, μάλλον δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, όμως οι άλλες ομάδες δεν είναι εναλλακτικές για τον παίκτη, και προφανώς η Bayern Μονάχου είναι ομάδα που δεν θα τον αφήναμε να πάει ποτέ.» Το αν τώρα η Liverpool προστέθηκε στις… εναλλακτικές του 28χρονου, μένει να το μάθουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com