Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Κόκκινη» συνδρομή στην φιλανθρωπική δράση Mignolet

«Κόκκινη» συνδρομή στην φιλανθρωπική δράση Mignolet

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Simon Mignolet, πέρα από την δράση του… κάτω από τα γκολπόστ της Liverpool, δείχνει μεγάλη κινητικότητα και στην φιλανθρωπική δράση.

Ο Βέλγος βρέθηκε στην πόλη του, το Sint-Truiden, όπου και προπόνησε παιδιά της περιοχής που πάσχουν από ALS (=νόσος του κινητικού νευρώνα). Ο Simon Mignolet είναι εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης ALS Liga, ενώ σε φιλανθρωπική εκδήλωση αργότερα το βράδυ, επιβεβαιώθηκε πως το ποσό που συγκέντρωσε για την στήριξη του οργανισμού έφτασε τις 102,435 χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, η δράση του δεν σταμάτησε εκεί, και σε αυτό είχε την βοήθεια των Adam Lallana, Nathaniel Clyne, Lucas Leiva, Roberto Firmino και Sadio Mane.

Οι τρεις πρώτοι έβγαλαν σε δημοπρασία υπογεγραμμένες εμφανίσεις τους, ενώ οι τελευταίοι δύο ζευγάρια παπούτσια, βοηθώντας να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα.

Είναι σίγουρο πως ο Simon δεν θα σταματήσει εκεί την δράση του. Ο παίκτης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με αυτό το θέμα, καθώς ο θείος του έπασχε από αυτή την νόσο για δέκα χρόνια, κι εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να μαζεύει χρήματα για έναν τόσο ιερό σκοπό!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com