Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και ο Tymon στη λίστα σύμφωνα με το ESPN

Και ο Tymon στη λίστα σύμφωνα με το ESPN

Ένα νέο όνομα γράφτηκε προσφάτως για το αριστερό άκρο της άμυνας της Liverpool και είναι αυτό του Josh Tymon, 18χρονου αριστεροπόδαρου μπακ της Hull City.

Ο Tymon μένει ελεύθερος από τις Τίγρεις το φετινό καλοκαίρι και η Liverpool είναι μία από τις ομάδες που τον παρακολουθεί μαζί με τις Aston Villa, Watford και Stoke σύμφωνα πάντα με το ESPN. Βέβαια, το γεγονός πως ο παίκτης είναι κάτων των 23 ετών εξασφαλίζει στη Hull πως θα λάβει κάποια αποζημίωση ως τροφεία για την ανάπτυξη του παίκτη όπως έγινε και με τις περιπτώσεις των Ings και Solanke πιο πρόσφατα για την ομάδα της Liverpool.

Ο Tymon θα μπορούσε υπό προυποθέσεις να αποτελεί έναν παίκτη που θα απασχολήσει τη Liverpool ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Reds θα κινηθούν για κάθε αριστερό μπακ που γράφεται στον τύπο. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα καθώς κανένας κορυφαίος προπονητής δεν κάνει σχεδιασμό για έναν ή 2 παίκτες. Και κάποια από τα ονόματα αυτά έχουν γραφεί. Ωστόσο, το μέτωπο του αριστερού μπακ ίσως δεν είναι αυτό που θα κλείσει άμεσα καθώς προηγείται σίγουρα το κλείσιμο μετεγγραφής εξτρέμ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com