Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo : « Να είναι η αρχή η τετράδα»

Hendo : « Να είναι η αρχή η τετράδα»

Την επιθυμία να δει τη Liverpool να χτίζει στη φετινή της επιστροφή στο Champions League εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας μας, Jordan Henderson.O απών εδώ και κάποιους μήνες αρχηγός  θεωρεί πως κάθε βήμα γίνεται στην ώρα του και πως η φετινή θέση της Liverpool είναι μία καλή αρχή :

« Το να καταφέρεις αυτό (σ.σ την τετράδα) είναι μεγάλο επίτευγμα. Όλοι ήμασταν υπερβολικά χαρούμενοι που μπήκαμε στην τετράδα. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τα play off για να μπούμε στους ομίλους. Ασφαλώς θα θέλαμε να έχουμε κερδίσει κάποιον τίτλο ωστόσο κάθε βήμα στον καιρό του και το φετινό είναι μεγάλο επίτευγμα. Από τότε που είμαι εδώ είχαμε βγει στο Champions League μόνο μία φορά. Είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση και θα μας βοηθήσει να εξελίξουμε την ομάδα.» είπε ο Hendo προτού αναγνωρίσει την πρόοδο της Liverpool τους τελευατίους μήνες :

« Βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού. Γινόμαστε πιο ώριμοι σαν ομάδα και βελτιωνόμαστε στην προπόνηση. Αν ακούμε τον προπονητή θα βελτιωθούμε και άλλο σαν σύνολο και σαν μονάδες. Όλοι το κατάλαβαν αυτό μέσα στη σεζόν και δούλεψαν πολύ σκληρά. Και ανταμείφθηκαν με την τετράδα» συμπλήρωσε ο Henderson, ο οποίος ευελπιστεί να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com