Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ojo: «Φοβερή προσθήκη ο Solanke»

Ojo: «Φοβερή προσθήκη ο Solanke»

Ως φοβερή προσθήκη για τη Liverpool χαρακτήρισε τον πρώην παίκτη της Chelsea και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας των U20, Dominic Solanke, o Sheyi Ojo. O Ojo, ο οποίος αγωνίστηκε αλλά και πρωταγωνίστησε στον ημιτελικό με την Ιταλία, δίνοντας τις ασίστ για 2 από τα 3 γκολ των Άγγλων, μίλησε και για το απίστευτο συναίσθημα που έχει για τον επικείμενο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με αντίπαλο την ομάδα της Βενεζουέλας.

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα το να φτάνεις τον τελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ως ομάδα αντιμετωπίζουμε ένα τελευταίο βήμα που νομίζουμε ότι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας, έτσι ώστε να σηκώσουμε το τρόπαιο» έγραψε ο Ojo στους Times. «Αυτό που καταφέραμε δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαστε κοντά στο να γράψουμε ιστορία και νιώθω ευχαριστημένος που έχω έρθει και συνδράμω σε όλο αυτό.»

«Είχα μία σύντομη κουβέντα με τον προπονητή τη νύχτα πριν τον ημιτελικό και μου εξήγησε τι έπρεπε να κάνω αν έπαιζα ως αλλαγή. Μου είπε να δείξω την ικανότητά μου και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε, για να πάει μετά στον νέο του συμπαίκτη, Dominic Solanke.

«Έχω αγωνιστεί με τον Dom στις μικρές εθνικές ομάδες από όταν ήμασταν 17 ετών. Δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα και αν θέλεις γκολ, ο Dom είναι ο άνθρωπός σου. Θα είναι εξαιρετική προσθήκη για τη Liverpool.»

«Ερχόμενοι στην Νότια Κορέα στόχος μας ήταν το κύπελλο. Έχουμε παίξει καλά, αλλά όχι στο 100% μας νομίζω. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και ως παίκτες αλλά και ως ομάδα συνολικά θέλουμε να κάνουμε τα πάντα την Κυριακή και ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com