Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασίζει μετά τις διακοπές ο Keita, στο προσκήνιο Salah και Van Dijk

Αποφασίζει μετά τις διακοπές ο Keita, στο προσκήνιο Salah και Van Dijk

Η σημερινή μέρα σίγουρα είχε πολύ τρέξιμο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, καθώς τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν κατά την διάρκεια όλης της μέρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ECHO, ο Keita παραμένει προτεραιότητα του συλλόγου, ωστόσο δεν αναμένεται να πάρε καμία απόφαση για το μέλλον του πριν γυρίσει από διακοπές. Τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες μιλούσαν για συμφωνία, ωστόσο το θέμα θα παγώσει για λίγο καιρό.

Αυτό σημαίνει πως κύριος στόχος μας είναι ο Virgil Van Dijk, ο οποίος είναι αρκετά θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στο Anfield, όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η απόφαση της Liverpool να ρίξει τις απολαβές που προσφέρει στον παίκτη στις 130,000, ίσως να την αφήσει πίσω στην μάχη. Άποψη μας είναι πως οι 180,000 οου ακούγονται είναι υπερβολικές και… βλαβερές για την υγεία στα αποδυτήρια, αν σκεφτούμε πως ο αμέσως επόμενος ακριβοπληρωμένος της άμυνας (Lovren) παίρνει 80,000 λιγότερο.

Όσον αφορά τον Mohamed Salah, ένα δημοσίευμα του The Firm πριν από λίγο διέψευσε την άρνηση της Roma στην πρώτη πρόταση της Liverpool, ύψους 34,5 εκατομμυρίων λιρών. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους συλλόγους συνεχίζονται κανονικά, και αναμένουμε συμφωνία μέσα στις επόμενες μέρες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com