Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός διεκδίκησης Sessegnon η Liverpool

Εκτός διεκδίκησης Sessegnon η Liverpool

Αλλαγή πλάνων για την ενίσχυση της Liverpool στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς η ομάδα έμεινε εκτός μάχης για την διεκδίκηση του Ryan Sessegnon.

Αν και ο παίκτης προοριζόταν να μάθει πράγματα δίπλα στον James Milner, πριν υπολογιστεί ως πρώτη επιλογή, εν τέλει η Liverpool απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, ο οποίος έδειξε απρόθυμος σε μια μετακόμιση στο Merseyside, και θέλησε να μείνει στο Λονδίνο. Μετά από την αποχώρηση της Liverpool από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο έφηβος αριστερός μπακ αναμένεται να καταλήξει στην Tottenham, η οποία θέλει με την συγκεκριμένη κίνηση να καλύψει το κενό του Danny Rose, που πιθανότατα θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, με την United να είναι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη ομάδα του.

Έτσι, η Liverpool αναγκάζεται να αποχωρήσει από την διεκδίκηση του παίκτη και να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση του Andy Robertson της Hull, η οποία δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο για την ομάδα, καθώς και ο πρόσφατα ελεύθερος από την City, Gael Clichy. Αναμένεται η αντίδραση της ομάδας μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Sessegnon.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com