Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένα θέμα Clichy / Και το ESPN γράφει για Mendy

Κανένα θέμα Clichy / Και το ESPN γράφει για Mendy

Νέα πραγματάκια κυκλοφορούν σήμερα σχετικά με το θέμα του αριστερού μπακ στη Liverpool. Χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση στον Gael Clichy που μένει ελεύθερος από την Manchester City ωστόσο μπορούμε να πούμε με ασφάλεια  πως δεν τίθεται κανένα θέμα ενδιαφέροντος και πόσο μάλλον πρότασης στον Γάλλο αμυντικό.

Ενώ σήμερα, το ESPN κάνει λόγο και αυτό μετά τη γαλλική Equipe όπως σας μεταφέραμε χθες, για ενδιαφέρον της Liverpool για τον Benjamin Mendy. O αμυντικός της Monaco είναι ένα από τα πλέον καυτά ονόματα των τελευταίων ωρών-ημερών στην Αγγλία ωστόσο και ο δημοσίευμα του ESPN κάνει λόγο για ξεκάθαρο φαβορί στην υπόθεση που δεν είναι άλλο από την Manchester City όπως επίσης διαβάσατε χθες από το liverpool.gr.

Το μόνο σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε σε μέρες που θα οξυνθεί η κινητικότητα για διάφορες κινήσεις της ομάδας μιας και ανοίγει η μετεγγραφική περίοδος και ο Jurgen Klopp θέλει να γίνουν αρκετές κινήσεις νωρίς. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι και θα σας μεταφέρουμε οτιδήποτε κινείται έγκυρα και έγκαιρα!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com