Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σίγουρα στους ισχυρούς η Liverpool

Σίγουρα στους ισχυρούς η Liverpool

Με τα… νερά της Liverpool πήγαν τα αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο που μας ολοκληρώθηκε στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η νίκη των «Reds» επί της Boro στο Anfield μπορεί να ήταν αυτή που «κλείδωσε» τη συμμετοχή στο Champions League, όμως και αλλού τα αποτελέσματα πήγαν έτσι ώστε η Liverpool να βρίσκεται στους ισχυρούς της κλήρωσης των play off της διοργάνωσης.

Η νίκη της Dortmund επί της Werder Bremen, με το επεισοδιακό 4-3 στο τέλος του αγώνα, αλλά και η νίκη της CSKA Μόσχας με 4-0 επί της Anzi, έστειλαν τους Βεστφαλούς απευθείας στη φάση των ομίλων και τους Ρώσους της Zenit στο Europa League, δύο ομάδες με μεγαλύτερη βαθμολογία από τους «Reds» και δύο ομάδες που κατά πάσα πιθανότητα θα έστελναν τη Liverpool στους ανίσχυρους, κάνοντας την αυτόματα και πιθανή τους αντίπαλο.

Αντίθετα τώρα, η ομάδα του Jurgen Klopp έχει να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Sporting Λισαβόνας και η Hoffenheim, που είναι ήδη στον γύρο αυτό ως 3η και 4η του Πορτογαλικού και Γερμανικού πρωταθλήματος αντίστοιχα, αλλά και όποια άλλη ομάδα προκριθεί από τους προηγούμενους προκριματικούς, με ενδεικτικούς συμμετέχοντες στον δρόμο των μη-πρωταθλητών να είναι οι Steaua Βουκουρεστίου, η CSKA Μόσχας, η Club Brugge, η Victoria Plzen και η Nice. Στην Τουρκία και την Ελλάδα τα πράγματα δεν έχουν κριθεί ακόμα, με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι Basaksehir και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com