Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία κίνηση για Mbappe

Καμία κίνηση για Mbappe

Χθες το βράδυ βγήκαν σενάρια που προέκυψαν από την ισπανική Marca και τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση της Liverpool για τον Kylian Mbappe της Monaco. Μία πρόταση 75.000.000 λιρών σύμφωνα με το δημοσίευμα της MARCA, η οποία απορρίφθηκε από τους ΜΟνεγάσκους χωρίς σκέψη.

Βέβαια, αυτά τα δημοσιεύματα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η Liverpool ΔΕΝ έχει κάνει κίνηση για τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό και δεν προκύπτει άμεσα πως θα κάνει κάτι τέτοιο. Η Monaco ζητεί κάπου στα 100.000.000 ευρώ για τον παίκτη και αν κάποιος αναλογιστεί πως το αρχικό budget είναι κάπου στα 120.000.000 λίρες (χωρίς τα έσοδα των πωλήσεω) εάν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League τότε αντιλαμβάνεται πως και λογιστικά δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Εξάλλου φαίνεται δύσκολο να συναγωνιστεί η Liverpool αυτή τη στιγμή οικονομικά ομάδες όπως η Real Madrid και η Manchester City που φαίνονται να είναι ενεργές στο κυνήγι απόκτησης του παίκτη. Οπότε ας ξεκαθαρίσουμε πως το δημοσίευμα αυτό είναι πολύ πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com