Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Με αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε μπαράζ 3ης ή 4ης θέσης!

Με αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε μπαράζ 3ης ή 4ης θέσης!

Μετά τις χθεσινές νίκες των Arsenal και City επί των Sunderland και West Brom αντίστοιχα, η μάχη για την 3η και την 4η θέση μετατέθηκε για την τελευταία αγωνιστική, όπου η Liverpool φιλοξενεί την υποβιβασμένη Boro, η Arsenal την Everton, ενώ η City φιλοξενείται από την Watford. Η City βρίσκεται στην 3η θέση με 75 πόντους, η Liverpool στην 4η με 73, ενώ η Arsenal ακολουθεί στην 5η θέση με 72 βαθμούς. Και με το ενδεχόμενο ισοβαθμιών για την ομάδα μας, είτε στην 3η, είτε στην 4η θέση, να μοιάζει πιθανό σενάριο, υπάρχουν δύο σενάρια τα οποία θα οδηγήσουν σε μπαράζ, ένα για κάθε θέση, είτε η Liverpool παίξει με την City, είτε με την Arsenal.

  • Σενάριο μπαράζ 3ης θέσης: Σε περίπτωση που η Liverpool επικρατήσει 3-0 της Boro, και η City αναδειχθεί ισόπαλη 3-3 με την Watford, θα έχουμε ισοβαθμία, ίδια επίθεση (78) και ίδια διαφορά τερμάτων (+38), θα έχουμε μπαράζ για την 3η θέση, με τον νικητή να παίρνει το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.
  • Σενάριο 4ης θέσης: Αν η Liverpool ηττηθεί – δώστε βάση – με 0-2 από την υποβιβασμένη Boro, και η Arsenal έρθει ισόπαλη 1-1 με την Everton, τότε θα έχουμε πάλι ισοβαθμία, ίδια επίθεση (75) και ίδια διαφορά τερμάτων (+33), με τα μπαράζ να είναι η μόνη λύση.

Βέβαια, τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά σενάρια, τα οποία κατά την γνώμη μας είναι σχεδόν απίθανο να επαληθευτούν.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com