Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τέλος η σεζόν για Sakho – Markovic

Τέλος η σεζόν για Sakho – Markovic

Δεν θα αγωνιστούν άλλο οι δανεικοί από τη Liverpool, Mamadou Sakho και Lazar Markovic, όπως ενημέρωσαν οι ομάδες τους. Οι δύο παίκτες, που μετακινήθηκαν σε Crystal Palace και Hull αντίστοιχα τον περασμένο Ιανουάριο, δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον την Κυριακή, σε μία πολύ σημαντική μάχη παραμονής και για τις δύο ομάδες.

Και αν για τον Mamadou Sakho ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε τον Απρίλιο στο γόνατο ήταν αρκετά σημαντικό για να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε για τα τελευταία παιχνίδια της Palace, για τον Markovic το πρόβλημα είναι «φρέσκο» και ήρθε στο παιχνίδι της Hull με τη Sunderland, την αναπάντεχη ήττα με 2-0. Ο Markovic χτύπησε τον αστράγαλο του και αναμένεται να χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα γυρίσουν να κάνουν την αποθεραπεία τους στη Liverpool ή θα μείνουν στις ομάδες που είναι δανεικοί μέχρι το τέλος του δανεισμού τους, πάντως λογικά είναι ξεκάθαρο πως κανείς από τους δύο δεν αναμένεται να αγωνίζεται στη Liverpool την επόμενη σεζόν. Οι «Reds» έχουν βάλει πωλητήριο και για τους δύο και, ειδικά για τον Sakho, το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com