Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακόμα Δύο Ομάδες Της Premier Για Stewart

Ακόμα Δύο Ομάδες Της Premier Για Stewart

Ο Kevin Stewart είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών για το καλοκαίρι, και οι πιθανότητες παραμονής του στο λιμάνι είναι ελάχιστες, καθώς υπάρχει ο Grujic, ο οποίος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα την επόμενη χρονιά, ο Pedro Chirivella θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Go Ahead Eagles, και ακολουθεί ο ελπιδοφόρος Βραζιλιάνος Allan Rodriguez, στον οποίο οι άνθρωποι των Reds βασίζουν πολλά για το μέλλον. Αν υπολογιστεί το γεγονός πως η ομάδα θα κινηθεί για ακόμα έναν μέσο το καλοκαίρι, με τον Naby Keita να φιγουράρει στην shortlist του Klopp, είναι φανερό πως ο ρόλος του Stewart θα υποβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο.

Όμως, κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Stewart δεν θα ήταν ένας πολύτιμος παίκτης στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αρκετές ομάδες εκτιμούν τα προσόντα του 23χρονου μέσου, και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του μέσα στο καλοκαίρι. Αρχικά, ο παίκτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της νεοφώτιστης Brighton, ενώ οι Aston Villa, Derby County και Norwich City βρίσκονται στις πιθανές διεκδικήτριες του παίκτη, όμως δύσκολα θα ανταγωνιστούν το ενδιαφέρον της Brighton, θεωρώντας δεδομένο το γεγονός πως ο παίκτης θα προτιμήσει να παραμείνει στην Premier League, χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε τίποτα.

Μέχρι που νέα ρεπορτάζ ήρθαν να προσθέσουν στους υποψήφιους μνηστήρες του Stewart τις Burnley και Stoke City. Αν ισχύει αυτή η είδηση, η Liverpool αναμένεται να ωφεληθεί από έναν πιθανό μαραθώνιο προσφορών για τον παίκτη από τις τρεις ομάδες της Premier League, καρπώνοντας ένα μεγαλύτερο ποσό απ’ όσο εκτιμά. Η ομάδα λέγεται πως θέλει μια πρόταση 10 εκατομμυρίων λιρών για να παραχωρήσει τον παίκτη, όμως το γεγονός πως ο Stewart ανανέωσε πέρυσι με τους Reds, έχοντας άλλα 4 χρόνια συμβόλαιο, σε συνδυασμό με το πλήθος των ομάδων που λέγεται πως ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ίσως και να οδηγήσουν σε παραχώρηση του παίκτη με μια πρόταση κοντά στο ποσό που σπατάλησε πέρυσι η Bournemouth για να αγοράσει τον Jordon Ibe, δηλαδή γύρω στα 15 εκατομμύρια λίρες. Αυτή είναι ασφαλώς μια τολμηρή εκτίμηση, και αναμένουμε το τι μέλλει γενέσθαι για να επιβεβαιωθεί η παραπάνω εκτίμηση ή να πάει… κουβά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com