Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατατέθηκαν τα σχέδια για το νέο Kirkby!

Κατατέθηκαν τα σχέδια για το νέο Kirkby!

Η Liverpool κατέθεσε την πρόταση με τα σχέδια για το αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Kirkby,  εκεί που μέχρι τώρα στεγάζεται η Ακαδημία του συλλόγου.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να ενώσει πρώτη ομάδα και Ακαδημία κάτω από μία στέγη, διαμορφώνοντας τον χώρο σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η ομάδα αναμένεται να αγοράσει μία μεγάλη έκταση 56 στρεμμάτων δίπλα στο υπάρχον κέντρο τον ακαδημιών, κάτι που θα φέρει την έκταση του συνολικού χώρου σε περίπου 240 στρέμματα συνολικά!

Μιλάμε λοιπόν για ένα παραπάνω από επαρκές χώρο για να δουλέψουν με όλες τις ανέσεις τόσο οι παίκτες της πρώτης ομάδας όσο και τα νέα ταλέντα του συλλόγου, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τον σύλλογο, καθώς θα αποχωριστεί μετά από παραπάνω από 60 χρόνια το Melwood.

Η αίτηση αυτή αναμένεται να εξεταστεί από το δημοτικό συμβούλιο αργότερα μέσα στη χρονιά, με τους «Reds», μετά από συνεννόηση μεταξύ αυτών, της αρχιτεκτονικής εταιρίας KSS, που έχει αναλάβει το έργο, και των κατοίκων και δημοτικών αρχών της περιοχής, να αναλαμβάνουν τη διαμόρφωση και του γύρου χώρου, με νέα πάρκινγκ, ανανεωμένα γήπεδα για τις τοπικές ομάδες και τους νέους της περιοχής αλλά και άλλες παρεμβάσεις ανάπλασης της περιοχής.

Το ιστορικό Melwood αναμένεται να πωληθεί, σε μία κίνηση παρόμοια με αυτή της Everton, όταν μετακόμισε από το Bellefield στο Finch Farm το 2007.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com