Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαιρετίστηκε Η Απόρριψη Της S*n Από Φίλο Της Rangers

Χαιρετίστηκε Η Απόρριψη Της S*n Από Φίλο Της Rangers

Ο Craig Fleming είναι φίλαθλος της Rangers. Είναι ένας απλός φίλαθλος, από τους πολλούς, μέχρι που μια άρνηση του κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό των φίλων της Liverpool (και της μισητής Celtic, η οποία ωστόσο είναι μαζί με την Liverpool στον αγώνα κατά της S*n)

Όλα άρχισαν όταν ένας δημοσιογράφος τον προσέγγισε, ζητώντας του να χρησιμοποιήσουν ένα από τα βίντεο του στο διαδίκτυο. Όταν κατάλαβε πως ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην S*n, απέρριψε αμέσως την πρόταση του δημοσιογράφου, ανεβάζοντας μια τρομερή απάντηση στο Twitter, η οποία είχε την στήριξη των φιλάθλων της Liverpool και της Celtic. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αν μπορείς δώσε αυτό το μήνυμα στους ανθρώπους της S*n. Δεν θα δώσω ποτέ το όνομά μου, το πρόσωπό μου ή την εικόνα μου στην εφημερίδα S*n, ούτε θα αγοράσω ή θα διαβάσω ποτέ την εφημερίδα σας, μετά από την συμπεριφορά σας απέναντι στους φιλάθλους της Liverpool μετά την καταστροφή του Hillsborough. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, όμως δεν θα άφηνα ούτε τον σκύλο μου να κάνει την… ανάγκη του πάνω στην φυλλάδα σας, καθώς θα ήταν βλαβερό για εκείνον. Justice For The 96. Thank you»

Η απάντηση του Craig έγινε retweet πάνω από 1000 φορές, ενώ δεκάδες φίλων της Liverpool χαιρέτησαν την απάντηση του 18χρονου Σκοτσέζου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com