Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Alexander-Arnold: «Να προσπαθήσω να πάω ακόμη καλύτερα»

Alexander-Arnold: «Να προσπαθήσω να πάω ακόμη καλύτερα»

Καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς ανακηρύχθηκε στα χθεσινά βραβεία της ομάδας, τα οποία δόθηκαν σε μία τελετή που διοργανώθηκε στο Anfield για να σηματοδοτήσει το κλείσιμο της τρέχουσας σεζόν, ο Trent Alexander-Arnold. O 18χρονος αμυντικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Jurgen Klopp, και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη καταφέρει να κάνει τον Γερμανό να τον εμπιστευτεί 12 φορές τη φετινή σεζόν.

«Είμαι απλά πολύ περήφανος και χαρούμενος που μπορώ να το γιορτάσω με την οικογένεια μου αυτό το βραβείο» είπε ο Arnold. «Θέλω να προσπαθήσω να πάω ακόμη καλύτερα. Όλοι [οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο- Woodburn, Ejaria και ο ίδιος] τα πήγαμε καλά, μπορούσαμε να το πάρουμε και οι τρεις καθώς είχαμε τις στιγμές μας, αλλά είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα. Θα το θεωρήσω κοινό βραβείο γιατί δεν νομίζω ότι ήμουν πολύ καλύτερος του Ben ή του Ovie, είναι μία κοινή προσπάθεια.»

«Αυτή η σεζόν είναι αξέχαστη. Το να είμαι δίπλα στην πρώτη ομάδα και να κερδίζω αυτό είναι μία στιγμή που μένει τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Ο στόχος μου στην αρχή της σεζόν ήταν να προσπαθήσω να παίξω με την U-23 όσο περισσότερο μπορούσα και αυτό πήγε αρκετά καλά» κατέληξε ο Άγγλος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com