Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μάχη με Everton για Pickford ;

Μάχη με Everton για Pickford ;

Έτοιμη να μπει στη μάχη για την απόκτηση του τερματοφύλακα της – υποβιβασμένης πια – Sunderland, Jordan Pickford, φέρουν τη Liverpool δημοσιεύματα στον αγγλικό τύπο.

Το ρεπορτάζ της Telegraph παίρνει «βήμα» από ένα άλλο ρεπορτάζ, την Northern Echo αυτή τη φορά, που έδινε τους «γείτονες» της Everton ως φαβορί για την απόκξτηση του 23χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα, προσθέτοντας όμως και τη Liverpool στην εξίσωση.

Ο Pickford είναι μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Premier και ένα όνομα που παίζει σταθερά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Liverpool, όμως ακόμα κι έτσι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι υπάρχει μεν ενδιαφέρον και ότι θα γίνει δε κρούση. Ο Jurgen Klopp πήρε τον Loris Karius το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να «χτίσει» πάνω στο νεαρό της ηλικίας του συμπατριώτη του, ενώ από την επαναφορά του Simon Mignolet και έπειτα, και ο Βέλγος τερματοφύλακας είναι κάτι παραπάνω από αρκετά καλός, κάνοντας ίσως ένα απ’τα καλύτερα δεύτερα μισά στην περίοδο συγκριτικά με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της Premier League.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να εμπνέει μακροχρόνια ασφάλεια στον κόσμο και τους κάθε λογής ειδικούς, όμως ο πρώτος και τελευταίος λόγος προφανώς και ανήκει στον Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com