Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Δεν με πίστεψε η Liverpool»

«Δεν με πίστεψε η Liverpool»

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Lazar Markovic σε δηλώσεις του, για το γεγονός ότι η Liverpool τον «παράτησε» πολύ εύκολα, ενώ με τις εμφανίσεις του στη Hull δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στην Premier League. O Σέρβος εξτρέμ διανύει μία καλή περίοδο με την ομάδα του Marco Silva, δείχνοντας στοιχεία που δεν είχε δείξει στον καιρό του στη Liverpool, ομάδα που δαπάνησε 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Benfica.

«Η Liverpool έδωσε λεφτά για μένα και νομίζω ότι έπρεπε να παίξω παραπάνω απ’ όσο έπαιξα» είπε ο Markovic. «Mου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω αλλού και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά εξαρτάται από τη Liverpool. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο εκεί και θα δούμε. Μου αρέσει να παίζω στην Premier League και θα ήθελα να μείνω.»

Ο Markovic εχει σκοράρει 2 γκολ σε 12 εμφανίσεις με τους Tigers, βοηθώντας του στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Premier League.

«Μου αρέσει να παίζω για αυτόν τον προπονητή,  υπάρχουν μόνο θετικά για αυτόν. Είναι πάντα θετικός και σέβεται τους παίκτες του και παίρνει το 100% απ’ όλους μας γι’αυτό.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com