Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο διάδοχος Gerrard είναι εδώ!

Ο διάδοχος Gerrard είναι εδώ!

Kαι εγένετο «Lio George Gerrard»! O πάλαι ποτέ αρχηγός της Liverpool και από το καλοκαίρι προπονητής της U18 του συλλόγου επίσημα είναι πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού, το οποίο ήρθε στη ζωή σήμερα το πρωί! Ο μικρός Gerrard ήρθε να προστεθεί στα 3 κορίτσια τα οποία έχει ήδη η οικογένεια του «Κόκκινου» θρύλου, την Lilly-Ella, 13 ετών, τη Lexie, 10, και τέλο τη Lourdes,η οποία είναι 5. Ο ίδιος ο Stevie έσπευσε να ανακοινώσει τα νέα της γέννησης του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα έκανε και τα…. αποκαλυπτήρια του ονόματος, το οποίο, βλέποντας και την ιδιαίτερη ορθογραφία του είναι μάλλον εμπνευσμένο από τον Lio Messi, έναν ποδοσφαιριστή που ο ίδιος ο Stevie έχει δηλώσει άπειρες φορές τον θαυμασμό του!

«Ο Lio George Gerrard γεννήθηκε σήμερα το πρωί στις 4.55 το πρωί. Και οι δύο είναι μία χαρά. Η οικογένειά μας ολοκληρώθηκε!» έγραψε ο Gerrard στο instagram

Εμείς από τη σειρά μας να ευχηθούμε στο ζεύγος Steven και Alex Gerrard να τους ζήσει και γιατί όχι να πάρει και το δεξί πόδι του πατέρα του!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com