Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φαν του Sturridge o Bilic

Φαν του Sturridge o Bilic

Τον θαυμασμό του για τον Daniel Sturridge παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της West Ham, Slaven Bilic. O Κροάτης προπονητής δεν πτοείται από τους τραυματισμούς του Daniel Sturridge, o οποίος για άλλη μια βδομάδα ήταν εκτός με πρόβλημα στον γοφό, δήλωσε πως η ποιότητα του «Studge» δεν έχει τεθεί ποτέ σε αμφισβήτηση.

«Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, εμείς έχουμε όμως τη λίστα με τους στράικερ που θέλουμε να δούμε» είπε ο Bilic. «Αν τον δεις ως παίκτη, ιδιαίτερα δύο-τρεις σεζόν πριν ήταν απίστευτος παίκτης. Αλλά δεν ήταν τότε στόχος μας. Τώρα παίζει σπάνια, αλλά τον είδα και στο παιχνίδι με τη Stoke τις προάλλες όπου μπήκε και με λίγες πάσες έσπασε την αντίπαλη άμυνα. Οπότε φυσικά και δείχνει στοιχεία όταν μπαίνει και παίζει.»

«Έχει πολύ ποιότητα αλλά δεν θέλω να κρίνω τις επιλογές άλλου προπονητή» πρόσθεσε ο Bilic. «Δεν βρίσκομαι στις προπονήσεις δεν ξέρω την κατάσταση εκεί, αλλά ξέρω ότι αν είναι υγιείς είναι πολύ πλήρεις σε εκείνο το σημείο, με Mane, Coutinho και Lallana. Οπότε τι να πω; Όταν είναι καλά ο Sturridge, είναι τρομερός παίκτης.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com