Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε πρώτο πλάνο το όνομα του Sessegnon

Σε πρώτο πλάνο το όνομα του Sessegnon

Όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένα από το liverpool.gr, το όνομα του Ryan Sessegnon είναι ένα από τα πρώτα στη λίστα του Jurgen Klopp προς ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

O Klopp έχει παρακολουθήσει εκτενώς τον 16χρονο αριστερό μπακ της Fulham και θέλει να νικήσει τον ανταγωνισμό που θα προκύψει από πολλές ομάδες της Premier League. O Klopp θεωρεί πως ο Άγγλος διεθνής με την U19 αμυντικός θα είναι ιδανική περίπτωση ανταγωνισμού για τον James Milner με τον Alberto Moreno να είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει.

Ο Sessegnon που γίνεται 17 ετών το Μάιο, έχει ήδη φέτος 28 συμμετοχές και 7 τέρματα με τους Cottagers  και είχε συμφωνήσει με τη Fulham συμβόλαιο πριν κάποιους μήνες, το οποίο θα υπογραφεί την 1η Ιουλίου όπως ορίζουν οι κανονισμοί για την ηλικία του παίκτη. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, η Liverpool θα πληρώσει ασφαλώς μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που προσφάτως διακηρύχθηκε ως μη τεθείς προς διαπραγμάτευση το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, αυτό δεν θα εμποδίσει τη Liverpool να κάνει την κίνησή της για μία από τις πλέον λαμπρές προοπτικές του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com