Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο Allardyce ζητάει από τον Benteke να παραμείνει ψύχραιμος

Ο Allardyce ζητάει από τον Benteke να παραμείνει ψύχραιμος

Ο προπονητής της Crystal Palace Sam Allardyce κάλεσε τον Christian Benteke να σκεφτεί πρώτα το καλό της ομάδας και μετά το δικό του συμφέρον, στην επιστροφή του στο Anfield για τον αγώνα της Κυριακής με την Liverpool.

O Βέλγος επιθετικός έγινε κάτοικος του Merseyside όταν αποκτήθηκε για £32.5 εκ. το 2015 από την Aston Villa, όμως δεν κατάφερε να αποδείξει πως άξιζαν αυτά τα χρήματα και πουλήθηκε στην Palace για £27 εκ. το περασμένο καλοκαίρι. Ποσό που μπορεί να φτάσει και στα £32 εκ. με κάποια μπόνους.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας δήλωσε στην Daily Mirror: «Όταν αγωνίζεσαι απέναντι στην πρώην ομάδα σου, σίγουρα θέλεις να αποδείξεις ότι έκαναν λάθος που σε πούλησαν. Ο Christian θα θέλει να τα πάει καλά όμως πρέπει να μη βάλει το εγώ του πάνω από το εμείς, να μην χάσουμε αυτό που μας προσφέρει τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά του να αποδείξει πράγματα σε αυτούς που δε τον πίστεψαν».

«Είναι ο πρώτος μας σκόρερ. Έχει πετύχει 12 γκολ για μία ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή. Είναι ένας πάρα πολύ καλός επιθετικός».

«Η περιπτωσή του μοιάζει με αυτή του Andy Carroll. Τον αγοράσαμε στην West Ham από την Liverpool, από την οποία έφυγε ως αποτυχημένος, και ακόμη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την πρώην ομάδα μου. Ο Christian μπορεί να γίνει για την Palace ότι ο Carroll για την West Ham».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com