Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει ο Lallana – Συντηρητικά ο Firmino

Επιστρέφει ο Lallana – Συντηρητικά ο Firmino

Την επιστροφή του Adam Lallana στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας αναμένουν στη Liverpool, καθώς ο Άγγλος διεθνής επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Lallana ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram με αυτόν στα ρούχα της προπόνησης και την λεζάντα «Ώρα να ανεβούν ρυθμοί», σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Άγγλος μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Crystal Palace, όμως η επιστροφή του αναμένεται στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της μεθεπόμενης Δευτέρας με την Watford.

Από την άλλη, παραμένουν οι προβληματισμοί για την φυσική κατάσταση του Roberto Firmino. O «Bobby» είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τη Liverpool το τελευταίο διάστημα, παίζοντας όμως στα όρια του.

Το ιατρικό τιμ φοβάται ότι ο παίκτης φλερτάρει διαρκώς με κάποιον μυικό τραυματισμό, κάτι που σημαίνει ότι για να συνεχίσει να προσφέρει, πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Γι’αυτό το λόγο ο Βραζιλιάνος παρέμεινε για άλλη μία ημέρα στο συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Crystal Palace πάντως να μην τίθεται προς αμφιβολία. Άλλωστε στην μάχη για την τετράδα, όλα τα «χαρτιά» χρειάζονται και θα πέσουν στο τραπέζι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com