Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ημέρα ιδιαίτερης σημασίας»

Klopp: «Ημέρα ιδιαίτερης σημασίας»

Δηλώσεις για την 28η επέτειο από την τραγωδία του Hillsborough έκανε ο Jurgen Klopp. Αν και δεν θα γίνει κάποια επίσημη επιμνημόσυνος λειτουργία, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής στο προσωρινό μνημείο που είναι τοποθετημένο στο προπονητικό κέντρο του Melwood.

«Είναι μία ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για την οικογένεια της Liverpool» είπε ο Klopp. «Για την ακρίβεια, είναι ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αν και περισσότερο για εμάς. Εμείς φυσικά θα τιμήσουμε το γεγονός ως ομάδα, είναι σημαντικό. Ξέρω ότι επιθυμία των οικογενειών είναι να μην γίνει στο Anfield μνημόσυνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σταματήσουμε να τιμήσουμε την μνήμη τους με τον σωστό τρόπο.»

«Υπάρχει ένα μνημείο στο Melwood με τα ονόματα των θυμάτων. Εμείς θα σταματήσουμε και θα τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αρμόζει και θα τους θυμηθούμε αυτήν την ημέρα. Για τα θύματα, τους επιζώντες και τις οικογένειές τους, η ιστορία τους θα είναι πάντα και δική μας. Η μνήμη τους και το πνεύμα αυτών που πάλεψαν χρόνια μετά τον θάνατό τους θα είναι πάντα ένας λόγος για να πάρεις έμπνευση και ελπίδα, όπως και θλίψη.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com