Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποζημίωση για τον 12χρονο επιζητεί η Stoke

Αποζημίωση για τον 12χρονο επιζητεί η Stoke

Αποζημίωση από τη Liverpool για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη προσέγγισε έναν 12χρονο ποδοσφαιριστή της θα ζητήσει η Stoke City σύμφωνα με τον Peter Coates, πρόεδρο των Potters.

Η Liverpool τιμωρήθηκε με 2 έτη απαγόρευση μετεγγραφών νεαρών παικτών από ακαδημίες άλλων ομάδων (το δεύτερο έτος είναι με αναστολή) και είχε συμφωνήσει αποζημίωση 46.000 λίρες με τη Stoke το Σεπτέμβριο αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε.

«Νομίζουμε έχουμε μία περίπτωση αποζημίωσης και την κυνηγάμε. Βλέπουμε τι μπορεί να γίνει και έιμαστε απογοητευμένοι. Δεν έχω κάτι με τη Liverpool διότι συμβαίνει πολλές φορές και έτυχε εκείνοι να πιαστούν τώρα. Αλλά είμαστε απογοητευμένοι με την Premier League που άλλαξε το σύστημα διότι δεν θα συνέβαινε με τους παλιούς κανόνες.» δήλωσε στην Telegraph o Coates ενώ νομική δράση εναντίον της Liverpool σκέφτονται να πάρουν και οι γονείς του νεαρού που αφού ναυάγησε η κίνηση αναγκάζονται να πληρώνουν πολλά χρήματα στα δίδακτρα του γιού της, κάτι που είχε συμφωνηθεί πως θα έκανε η Liverpool άμα τη μετακινήσει  του μικρού στο Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com