Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εκδίκηση» με… σόου Gerrard! (pics + vid)

«Εκδίκηση» με… σόου Gerrard! (pics + vid)

Μπροστά σε 53.000 κόσμου, σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, οι παλαίμαχοι Liverpool και Real Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον άτυπο επαναληπτικό του φιλικού του 2015. Αυτή τη φορά, νικητές ήταν οι «Reds» με 4-3, έχοντας ως αδιαμφισβήτητο «Man Of The Match» τον Steven Gerrard! O «Captain Fantastic», στην επιστροφή του ως παίκτης στο Anfield, πέτυχε το νικητήριο γκολ και σέρβιρε τα άλλα 2+1 γκολ, δείχνοντας ότι στην ουσία μόνο παλαίμαχος δεν είναι!

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά, μιας και όπως είναι λογικό οι πιο πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέχουν αρκετά χρόνια από τα γήπεδα και θέλουν τους… δικούς τους ρυθμούς να συνέλθουν. Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε μόλις με ένα γκολ, με μία συνεργασία που ξύπνησε πολλές αναμνήσεις. Steven Gerrard η σέντρα και Michael Owen η κεφαλιά και 1-0 για τη Liverpool στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης! Κατά τα λοιπά, η Real είχε αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια, τεστάροντας ουκ ολίγες φορές τον Dudek, ο οποίος έδειξε απόλυτα έτοιμος όποτε χρειάστηκε!

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε με φόρα. Στο 50ο λεπτό, ο Steven Gerrard έκανε μία εξαιρετική κίνηση στην πλάτη της άμυνας (ίσως σε αυτό να βοήθησε ότι ήταν τουλάχιστον μία ταχύτητα γρηγορότερος από πολλούς στο γήπεδο σήμερα), ο Fowler τον βρήκε εξαιρετικά με την κάθετη, με τον Stevie να σημαδεύει τον John Aldridge ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα και διαμόρφωσε το 2-0, πανηγυρίζοντας μπροστά στο Kop! Το 3-0 έγινε ένα τέταρτο αργότερα, όταν ο Steven Gerrard πάλι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Jerzy Dudek, ο οποίος είχε αλλάξει ομάδα στο ημίχρονο, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Αυτό εκτέλεσε επιτυχώς ο Robbie Fowler, τον οποίο μάλιστα… γιούχαρε το Kop γιατί εκτέλεσε το πέναλτι αντί για τον Gerrard. O Fowler απάντησε στο… banter με μία χαρακτηριστική «Αγγλική» χειρονομία.

O Steven Gerrard κυνήγησε πολύ το γκολ, το οποίο άγγιξε λίγα λεπτά αργότερα, όταν σημάδεψε στο οριζόντιο δοκάρι του Dudek, προς απογοήτευση του κόσμου στο Anfield, με τη… λύτρωση να έρχεται στο 78ο λεπτό. Σέντρα του McAteer, «τσίμπημα» του Gerrard και εκτέλεση στην κίνηση μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον παλαίμαχο πλέον μέσο να τρέχει προς το Kop και να πανηγυρίζει το 4-0.

Η Real έκανε την αντεπίθεσή της, στην προσπάθεια να κλέψει το «Χ» και να κρατήσει το προβάδισμα σε αυτές τις φιλικές μάχες των παλαιμάχων, αλλά πέτυχε μόλις 3 γκολ σε 10 λεπτά με τους Congo, Morientes και De La Red να βρίσκουν στόχο και να νικούν τον Westerveld. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικητές τους «Reds», οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο Anfield, στο οποίο πρόσφεραν όμορφες στιγμές, συμβάλλοντας, φυσικά, σε έναν πολύ καλό σκοπό, όπως είναι η ενίσχυση του Liverpool Foundation.

O Steven Gerrard ανακηρύχθηκε ο Man Of The Match, αφιερώνοντας μάλιστα την εμφάνισή του στον Ronnie Moran, για τον οποίο είχαμε και ενός λεπτού χειροκρότημα πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε τα Highlights:

 

Liverpool: Dudek, Kvarme, Carragher, Agger, Riise, Hamann, Gerrard, McManaman, Garcia, Fowler, Owen.

Αναπληρωματικοί: Westerveld, Aldridge, Rush, McAteer, Babb, Henchoz, Kennedy, Smicer, Diao, Berger, McAllister, Thompson.

Real Madrid: Contreras, Salgado, Pavon, Sanz, Carlos, Figo, Seedorf, Savio, De la Red, Karembeu, Morientes.

Αναπληρωματικοί: Llorente, Butragueno, McManaman, Owen, Amavisca, Sanchez, Congo, Velasco, Dudek.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com