Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσίασε ο Trent Alexander Arnold

Εντυπωσίασε ο Trent Alexander Arnold

Προηγήθηκε ο Rhian Brewster με την Εθνική Αγγλίας Κάτω των 17, και στα βήματα του ακολούθησε ο Trent Alexander- Arnold με την Εθνική Κάτω των 19.
Ο 18χρονος αμυντικός των Κόκκινων που παίζει στα δεξιά της άμυνας άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους εναντίον της Ισπανίας στο 9ο λεπτό- για τα προκριματικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος, ενώ στο 64ο λεπτό με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των νεαρών Λιονταριών.  Τελικό σκορ 3-0! Ο Trent Alexander είχε συμμετάσχει και στην επιβλητική νίκη εναντίον της Νορβηγίας στο St George’s Park με 3-0 επίσης. Στον αγώνα εναντίον της Ισπανίας ο αμυντικός των Κόκκινων αντικαταστάθηκε τελικά στο 66ο λεπτό έχοντας συμβάλλει ήδη τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.
Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο στην καριέρα του παίκτη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο στον αγώνα για το EFL Cup εναντίον της Tottenham ενώ απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια και για την απόδοση του στον αγώνα εναντίον της Manchester United στο Old Trafford! Για καιρό θεωρούνταν μία από τις καλύτερες προοπτικές στην άμυνα στην Ακαδημία των Κόκκινων στο Kirkby και πλέον φαίνεται να δικαιώνει αυτούς που πίστεψαν στο ταλέντο του.
Αρκετές φορές επίσης συμμετείχε σε αποστολές της πρώτης ομάδας των Κόκκινων ως αναπληρωματικός, μαζί με τον Ben Woodburn.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com