Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δυνατό «μπάσιμο» για Theo Hernandez!

Δυνατό «μπάσιμο» για Theo Hernandez!

Πολύ σοβαρά φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού της Deportivo Alaves (δανεικού από την Atletico Μαδρίτης), Theo Hernandez, η Liverpool! Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της γνωστής Ισπανικής εφημερίδας «AS», η Liverpool όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά προτίθεται να δώσει τριπλάσιο συμβόλαιο στον παίκτη σε σχέση με αυτά που προσφέρει μία από τις άλλες ομάδες που τον διεκδικούν, η Real Μαδρίτης.

Για τον παίκτη των 23 εμφανίσεων και 4 γκολ της φετινής περιόδου, ενδιαφέρονται πέρα από τη Liverpool και τη Real, οι Barcelona, Bayern Μονάχου και Marseille, ενώ η περίπτωση παραμονής του στην Atletico συνδέεται με το μέλλον του Diego Simeone στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος».

Ο Τheo Hernandez είναι ένα από τα καλύτερα project του Γαλλικού ποδοσφαίρου. 19 χρονών, ένας παίκτης που παίζει ως αριστερό μπακ, αλλά ακόμα μπορεί να καλύψει και το κέντρο της άμυνας, κάτι που μπορεί να αποβεί πολύ σημαντικό στην πληρότητα μίας γραμμής που «χωλαίνει» αρκετά, όπως είναι η αμυντική γραμμή της Liverpool. Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ρεπορτάζ, το άλλο αριστερό μπακ του ρόστερ, ο Alberto Moreno αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο, ενώ μαζί με τις φημολογίες περί πρότασης συμβολαίου στον Sead Kolasinac, αριστερό μπακ της Schalke, η αριστερή πλευρά της ομάδας του Jurgen Klopp αναμένεται να πάθει μία μεγάλη… αναμόρφωση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com