Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Scouts στην Πόλη για Talisca

Scouts στην Πόλη για Talisca

Τα μάτια της στην επερχόμενη επαναληπτική αναμέτρηση μεταξύ Besiktas και Ολυμπιακού για την φάση των 16 του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και τη «Vodafone Arena» θα έχει, σύμφωνα με το σάιτ Turkish-Football.com η Liverpool. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως από τον σύλλογο του Merseyside ενημέρωσαν τους «Μαυραετούς» ότι θα υπάρξει scout της ομάδας για την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο Βραζιλιάνος, δανεικός από τη Benfica, Anderson Talisca. O 23χρονος, που έχει «ρίξει» κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την ομάδα που ανήκει, θέλει να φύγει από την Πορτογαλική πρωτεύουσα και για την ώρα περνάει την σεζόν δανεικός στην Besiktas, με την οποία αποδίδει αρκετά καλά και η οποία θέλει να να κάνει μόνιμη την μετακίνησή του. Ο Jurgen Klopp είχε ενδιαφερθεί πολύ ζεστά για τον παίκτη, σύμφωνα με την Πορτογαλική «O Jogo», αλλά η δυσκολία του Βραζιλιάνου να αποκτήσει άδεια εργασίας το περασμένο καλοκαίρι, «ναυάγησε» την σχεδόν βέβαιη συμφωνία μεταξύ Benfica και Liverpool.

O Anderson Talisca είναι ένας αρκετά ανερχόμενος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βέβαια ξεχωρίζει κυρίως για την απίστευτη ικανότητά του στα στημένα, κάτι που είναι αλήθεια πως «πονάει» τη Liverpool από τη φυγή του Steven Gerrard και μετά. Το αν έχει το υπόλοιπο πακέτο για να σταθεί στην ομάδα, ώστε αυτή να εκμεταλλευτεί και τις ικανότητές του ως «σπεσιαλίστα», ή αν αξίζει τα 25 εκατομμύρια που αξιώνει η Benfica, είναι κάτι που ο Jurgen Klopp και το τιμ του μόνο μπορούν να κρίνουν, σε πρώτη φάση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com