Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΣΟΚ!!! Πιάστηκε με όπλα ο Jurgen Klopp!

ΣΟΚ!!! Πιάστηκε με όπλα ο Jurgen Klopp!

Μια απίστευτη είδηση είδε το φώς της δημοσιότητας χθές το βράδυ. Ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp πιάστηκε να έχει στην κατοχή του κάτι που κανένας άνθρωπος δεν έχει αγοράσει ποτέ. Συγκεκριμένα μετά από έξοδο με τον καλό του φίλο Ian Ayre ο Γερμανός έφυγε από τον χώρο που είχαν πάει για διασκέδαση με 4 ολόκληρες μπύρες(!).

Όπως ήταν φυσικό, CIA, KGB και Scotland Yard περικύκλωσαν τον δράστη όπου και τον αφόπλισαν παίρνοντάς του τα καπάκια από τα παράνομα αυτά αντικείμενα!

Ο πρώτος που είδε τον Klopp, έντρομος με τις επικύνδινες αυτές φιάλες, ήταν ο Αγγλος παπαράτσι Πίκος Απίκος, όπου και έσπευσε να πάρει φωτογραφίες από αυτή την τραγική σκηνή και να δώσει ειδήσεις για δύο μέρες στην αγγλίδα «Τατιάνα Στεφανίδου»

Για να σοβαρέψουμε λίγο την κατάσταση (όσο σοβαρά μπορεί κανείς να πάρει τέτοιες ειδήσεις), ο Γερμανός είπε να πάρει 4 μπύρες μαζί του και έχει γίνει θέμα μέχρι και σε ελληνικά μέσα, λες και αμάρτησε.

Εμείς θα επιλέξουμε να μην δίνουμε αξία σε τέτοιες ειδήσεις άλλο και δεν θα δημοσιεύσουμε τις εικόνες καθώς πρόκειται για γελοίο αντικείμενο συζήτησης!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com