Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωνει Lallana και Gerrard o Lampard!

Αποθέωνει Lallana και Gerrard o Lampard!

Ο θρύλος της Chelsea Frank Lampard μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους μέσους της Liverpool και του παρόντος αλλά και του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος κατέταξε τον Adam Lallana στην δική του Team of the Season μέχρι στιγμής. Επίσης πιστεύει πως ο πρώην συμπαίχτης του στην εθνική Αγγλίας και εμβληματικός αρχηγός των «Reds» Steven Gerrard, είναι ο καλύτερος μέσος στην ιστορία της Premier League.

Στην παρουσία που είχε στο πλευρό του Jamie Carragher στην εκπομπή Monday Night Football του Sky Sports, επέλεξε τον Lallana μαζί με τους N’Golo Kante, Dele Alli και Eden Hazard ως την τετράδα του κέντρου.

Ο διεθνής Άγγλος διανύει την καλύτερή του σεζόν στο Anfield, στην οποία μέχρι στιγμής έχει 7 σκοράρει γκολ και έχει μοιράσει 7 ασσίστ, αλλά έχει και εξαιρετική απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, με τελευταίο την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Arsenal, όπου από δική του ενέργεια ξεκίνησε η φάση της επίτευξης του τρίτου τέρματος της ομάδας.

Όσον αφορά τον Gerrard, ο Lampard δήλωσε ότι είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που είχε ποτέ του.

«Ο Steven ήταν ο καλύτερος στην Premier League. Είχε όλο το πακέτο και αν βρισκόταν σε καλή μέρα είχες πολλή δύσκολη δουλειά στην αντιμετώπισή του».

«Ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος. Καταλάβαινες αν ο Steven ήταν σε καλή μέρα εάν τον έβλεπες μέσα στα πρώτα τρία λεπτά να έχει συγρουστεί με κάποιον! Ήταν κορυφαίος. Ένας εξαιρετικός μέσος!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com