Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Γιατί να δώσεις τον Sakho με τόσα προβλήματα;»

«Γιατί να δώσεις τον Sakho με τόσα προβλήματα;»

Την απορία του Garth Crooks, πρώην ποδοσφαιριστή της Tottenham και νυν αναλυτή στο BBC, προκάλεσε για άλλη μια φορά η απόφαση του Klopp να δώσει δανεικό τον Sakho, παρά τα τόσα προβλήματα στην άμυνα της Liverpool. Αφορμή, η εξαιρετική εμφάνιση του Sakho στη νίκη της Crystal Palace επί της West Brom.

«Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, ο Sakho γινόταν εμβληματική φιγούρα στο Anfield, μόνο και μόνο για να του δείξει ο Klopp την πόρτα της εξόδου μετά από μία διαφωνία των δύο» είπε ο Crooks. «Oι διαφωνίες λόγω χαρακτήρα ήταν σύνηθες στις μέρες μου, αλλά το γιατί να αποτελέσει λόγο να διώξεις έναν τόσο αφοσιωμένο αμυντικό από την ομάδα, δεν το καταλαβαίνω.«

«Όπως και να χει, αυτό που είναι περιττό για τη Liverpool, έγινε θερμά δεκτό από την Crystal Palace. O Sakho ήταν φοβερός απέναντι στην West Brom, συνεχίζοντας να βάζει το πόδι του στην φωτιά, όπως έκανε και με τη Liverpool. To γιατί οι Reds έδωσαν τον Sakho με τόσα προβλήματα είναι κάτι που αξίζει συζήτησης,» κατέληξε ο παλαίμαχος επιθετικός των Spurs.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com