Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Brendan Rodgers: «Εμπιστευτείτε τον Klopp»

Brendan Rodgers: «Εμπιστευτείτε τον Klopp»

Δηλώσεις στο βρετανικό ραδιόφωνο Talksport έκανε ο πρώην προπονητής της Liverpool, Brendan Rodgers. Μεταξυ άλλων ο Βορειοιρλανδός παρότρυνε τους ανθρώπους της ομάδας να στηρίξουνε το έργο του Jurgen Klopp, αλλά και να τον εμπιστευτούνε όπως πρέπει να γίνεται με κάθε προπονητή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Όταν παίρνεις έναν προπονητή πρέπει να τον εμπιστεύεσαι. Δεν γίνεται την Δεύτερα να είναι ο καλύτερος προπονητής και την Τρίτη ο χειρότερος. Δεν μπορείς να αλλάζεις γνώμη κάθε μέρα.

Πρέπει να τον εμπιστευτούν, έρχεται δύσκολη περίοδος, και με όλο τον σεβασμό, η Liverpool έχει το πέμπτο υψηλότερο μπάτζετ στην Premier League.

Είναι τόσο μεγάλη η πίεση και οι απαιτήσεις αυτής της ομάδας, που είμαι σίγουρος πως όπως και εγώ, ο Jurgen αγαπάει αυτή την δουλειά και θέλει να πετύχει. Είναι τόσο μεγάλος αυτός ο σύλλογος που είναι λογικό οι απαιτήσεις να είναι τεράστιες»

Ο προπονητής της Celtic που είχε φτάσει μια ανάσα από το να πάρει το πρωτάθλημα το 2014 φαίνεται να ξέρει πως πρέπει να κρίνεται ένας προπονητής και δείχνει απόλυτο σεβασμό αλλά και πίστη στον Γερμανό που τελευταία -δικαιολογημένα- ακούει πάρα πολλά παράπονα για την εικόνα της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com